Përse kaloi në Bodybuilding ushqimore të papërpunuara nuk do të largohet


Shëndetin e tij për të gjithë ata që erdhën për të vizituar për të mësuar se njerëzit që kaloi në Bodybuilding ushqim të papërpunuara nuk e akuzojnë, por më tepër të arrijë rezultate edhe më të mëdha.

Në këtë rast, ju nuk mendoj se papërpunuara ushqimore ishte vetëm disa dekada më parë.

Gjithashtu, perstante mendoj se kjo nuk është e njohur se çfarë do të ndodhë me njerëzit kur kjo dietë ri ata do të jetojnë, në qoftë se ka jetuar, kështu që 10 vjet?

Përse - atëherë këto janë mendimet swirling në kokën time që ende nuk kanë informacion të plotë mbi të gjallë e produkteve ushqimore. Si dëshmi se në një dietë të papërpunuara ushqimore si Bodybuilding dhe stërvitje të rëndë - është normale, të ju jap një shembull të Bashkimit Sovjetik.

I vini re se në tanë të fundit "sovjetike shtetërore të mëdha" njerëzit gjithashtu nuk ishin budallenj dhe e dinte se çfarë një ushqim të papërpunuara para dhe pas. Për më tepër, në të tilla një dietë kryer një hulumtim praktik.

Për shembull, në fillim të shekullit të kaluar, Bashkimi Sovjetik ishte një atlet George Hakkenshmidt. Në përgjithësi, ai ka lindur në 1878, kështu që ne mund të themi se kjo ishte e para në formimin e një shteti të fuqishëm.

Në çdo rast, tipar i tij ishte se ai hante ushqim vetëm të papërpunuara dhe e gjallë, dhe ndërkohë të angazhuar në mundje profesionale dhe duke luajtur me një barbell. Për skeptikët të doja të them se ky atlet biceps në pothuajse gjithmonë ishte në 44-45 cm.


Gjithashtu, në fjalimin ai ngriti një dorë në 106 peshë 47 kilogram, duke vendosur një rekord të ri. Ajo që është më interesante - ajo syroedcheskoe menu ishte krejtësisht arra natyrore dhe të bëra, perime organike dhe enët fruta.

Kush tani, duke pasur këto fakte ende mund të mohojë që kaloi në Bodybuilding ushqimore të papërpunuara - një temë e mbyllur? Dhe pse - ajo është e njohur se atleti është mbiquajtur pseudonimin - "ruse Lion". Dhe pse - se ai ka jetuar në '91 atë peshëngritje atlet - një gjë e rrallë ekstrem!

Dhe në qoftë se ju ende keni krimbat dhe Buburrecat në kokë që të të them se ky njeri ishte vetëm një përjashtim nga rregulli - ajo do të ju them këtë.

Ka pasur dhe ka njerëz të cilët kanë arritur rezultate të mira në peshëngritje. Dhe tani është e njohur Syroyid.

Për shembull, për Dagllas Graham, i cili do të papërpunuara dietë ushqim Bodybuilding nuk ishte duke shkuar për të hedhur, por në vend të kësaj filloi të studiojë më intensivisht. Përvoja e tij përfshin të hahet ushqim të jetojnë për tre dekada.

Megjithatë, unë nuk e di nëse ai është praktikuar monotrofnoe dietë ushqimore të papërpunuara apo jo. Dhe kjo nuk është në të vërtetë aq e rëndësishme. Është e rëndësishme që në çdo rast - kjo është një botë-njohur instruktor i cili trajnon sportistë - profesionistë për shfaqjet e ardhshme në Lojërat Olimpike.

Duke përmbledhur të këtyre sportistëve që zgjodhi një dietë ushqimore dhe Bodybuilding papërpunuara donoshu tek ju idenë se këta njerëz nuk janë të njohur disa dhjetra në botë, dhe shumë më tepër.

Dhe ata që angazhohen në të dy amatore dhe ende është një para-foodists - edhe më shumë.