Pse nuhatje frymë dhe çfarë të bëni


Përshëndetje miq! Sot, në mënyrë që të kenë subjekt mjaft i ndjeshëm: pse fryma erë?

Dhe, pasi që këtë çështje (pranoj fshehurazi) gjithmonë i interesuar në mijëra, madje edhe dhjetëra mijëra njerëz - ka vendosur të zbulojë më shumë detaje të saj.

Prandaj, ne konsiderojmë ju janë faktorët kryesorë që shkaktojnë problemin.

Well, natyrisht, ende ne shohim jo vetëm shkaqet, por edhe se si të shpëtoj prej asaj erë të keqe në gojë.

Gjithashtu, e konsiderojnë se çfarë duhet bërë.

Pse nuhatje frymë

Për starters, ju lejojnë të shikoni në kategoritë kryesore të arsyeve që shkaktojnë këtë problem.


Ka 3 kategori kryesore të arsyeve pse nuhatje frymë:

 • Problemet e vazhdueshme me helmim toksike,
 • probleme me traktin gastrointestinal,
 • probleme me dhëmbët dhe mishrat.
 • Tani, le të shohim në çdo kategori veç e veç. Mos harroni se si jo shumë kohë më parë unë ju tha në lidhje me problemin e pllakatë në gjuhën? Pra, një nga shkaqet e erë të keqe mund të shërbejë atë pllakë e përhershme në të folur.

  Para së gjithash, siç kam shkruar bastisje të mëhershme në të folur mund të jetë shkaktuar nga fakti se ushqimi ju hani nuk është i tretur me 100% dhe bëhet toksina. Këto toksina ekskretohen dhe pastaj në formën e pllakë në fjalë. Por kjo nuk është e gjitha.

  Kështu, toksina mund të shfaqet dhe përmes mushkërive tona.

  Për shembull, merrni parasysh tymi njeriun i cili dje goxha "mori shpirtin" ... Prandaj, është shumë e rëndësishme për t'u marrë me të ushqyerit tuaj dhe helmimit të mundshëm.

  Së dyti - kjo është gastro ynë - traktin e zorrëve.

  Sot, shumë njerëz në një mënyrë ose në një tjetër, është një sëmundje e stomakut dhe zorrëve. Kjo është kryesisht për shkak të faktit se njerëzit nuk janë në vijim rregullat e të ngrënit shëndetshëm. Prandaj atje gastrit, ulcerat, hyperacidity dhe probleme të tjera.

  gjëra nga këtu, ka një sasi të madhe të kolesterolit të keq në gjak të grave. Ai gjithashtu në mënyrë indirekte ndikon në mënyrën erë të keqe nga goja.

  Më keq në gjak - më keq është erë. Ka një korrelacion të drejtpërdrejtë.

  I kalbur Breath

  Në fakt, shumë shpesh i kalbur fryma duket nga sëmundje të mishit të dhëmbëve, si dhe përkeqësimin e dhëmbëve. Kështu, me kalimin e kohës, një person gradualisht fillojnë të formojnë kanale ndërmjet mishrat dhe dhëmbët. Në veçanti, ajo është vërejtur në njerëz pas 30.

  Dhe në këto kanale menjëherë të fillojë zhvillimin e miliona baktereve. Që ata të shkaktojë një erë të tmerrshme. E pra, jo, është e rëndësishme për të kuptuar se kjo mund të jetë e gurit.

  Çfarë nëse nuhatje frymë

  Kjo është, gjëja e parë që bëni - është për të identifikuar një shkak të veçantë.

  Ju duhet për të gjetur se: cili e mësipërme 3 kategoritë e bëjnë situatën tuaj. Dhe, në varësi të situatës (Arsyeja është e sëmurë, dhëmbët, stomakut, zorrët, etj) duhet të kuptoj se çfarë të bëni nëse nuhatje frymë.

  Në shumicën e rasteve, e tërë kapur qëndron në dietën tonë. Dhëmbët dhe mishrat janë renditur 2. Pra, të fillojë, para së gjithash, i kushtoj vëmendje për dietën tuaj.

  PS: ju lutem komentoni një artikull në lidhje Çfarë mban erë frymë . Shkruani vërejtjet tuaja në këtë temë