Cilat janë përfitimet e krunde thekre varet në përdorimin e tyre të duhur


Që nga kohët e fundit gjithnjë e më shumë njerëz janë bërë të interesuar në pyetjen: "Çfarë është përfitimi i krunde thekre? "- Mendoni ne të lëmë këtë pyetje e hapur.

Por, përsëri, për të ndjehen efektet e dobishme të përdorimit të tyre - nevoja për të ditur disa rregulla themelore.

Për shembull, jo të gjithë njerëzit e kuptojnë kur është e dëshirueshme për të ngrënë dhe në çfarë sasi.

Pra, le të shohim për të filluar parimet bazë, dhe më konkretisht të flasim për intricacies e duke marrë ushqimin e tyre.

Përfitimet krunde thekër në dietë

Në fakt, pak njerëz e kuptojnë se shkurtime të tilla. Dhe para se të flasim për aspektet pozitive, ju duhet për të filluar për të thënë se ajo është në të gjitha.


Nëse ju them me pak fjalë - ajo balancon mbetur pas përpunimit kokrra e tërë në miell.

Kështu, ajo mund të jetë një film mbrojtëse (shell) të grurit dhe prodhimit të tjera të mbetjeve nga miell të papërpunuar. Tani, unë duhet të them përdorimin korrekt kohë. Nga - faktin se ajo është, në përgjithësi, është një kokërr që i referohen edhe për produktet proteinike - të gjitha drithrat janë të rekomanduara për të ngrënë vetëm në drekë.

Kjo vlen edhe për pasta dhe bukë, biskota, dhe më shumë. Prandaj, përfitimi është vetëm kur ju ngritur për të përdorur ato në mënyrë strikte nga ora 11:00 deri 14 orë maksimum. Në përgjithësi, është e këshillueshme që të fillojë me 12 deri 13:30.

Në aspektin e numrit të përdorimit në ditë është e pranueshme për një person normal - është jo më shumë se 150-180 gram. Kështu, edhe 150 gram ju do të jetë mjaft e mjaftueshme. Nëse ju nuk e kanë përdorur ata për ushqim - atëherë përdorimi duhet të vijë gradualisht.

Për starters, ajo mund të jetë 10-20 gram, e cila mund të shtohet në mesditë pothuajse çdo rrëmujë. Dhe, gradualisht, përmes çdo javën e fundit për të rritur numrin mbi shenjën e 150 gram çdo kohë duke hedhur 20 - 30 gram.

Nëse e tërë e thekër them, përveç faktit se ajo është një proteinë dhe komponimet karbohidrate ajo përmban shumë magnez, fosfor dhe kalium.

Në mesin e elementeve gjurmë është e lartë në zink, mangan, bakër dhe hekur. Për sa i përket vitaminave - ata janë të përfaqësuar gjithashtu.

Po, ju mund të gjeni vitamina A, C, B1 - B3, B5, B6, dhe vitaminë E. Në të gjithë këtë, nuk është edhe përmbajtja shumë e lartë me kalori, e cila është e mirë për të gjithë ne në mot të ftohtë, por edhe për njerëzit - atletët. Apo ato puna e të cilit është e lidhur me rritjen e aktivitetit fizik.

Përfitimet thekër krunde në trajtimin

Mënyra e parë dhe më i thjeshtë që ju mund ta imagjinoni - një bukë e bërë në krunde. Shkarko fund është se kur ju hani nga kjo bukë në kohën e duhur (dhe kjo është vetëm darkë) - ajo do të jetë e mirë për të pastruar zorrët dhe për të përmirësuar performancën e saj.

Kështu, në qoftë se një person i respektuar kapsllëk - e rekomanduar për të ngrënë 80-100 gram këtë ushqim. Nga ana tjetër, mund të bëjë supë me lëng mishi, e cila do të trajtojë hipertensionit dhe është i ftohtë si bronkit.

Rastësisht, bronkit - një expectorant mjaft të mirë kombëtar. Hipertensioni dhe bronkit, ajo është e rekomanduar për të bërë në vijim. Ajo duhet të marrë rreth 200 gram krunde dhe derdh një litër ujë.

Vihet në një zjarr të ngadaltë, pas mbylljes kapak, dhe kuzhinier për 45-50 minuta. Pastaj, shtoni lëngun e mishit të marra rreth 50 gram lëng limoni dhe pini 3 - 4 herë në ditë për një orë para ushqimit ose pas 1,5 orësh.

Kjo do të ndihmojë për të qetësuar kollë, gëlbazë dhe të sjellë presion bilancit.

Siç mund ta shikoni, përfitimi është i dukshëm dhe krunde thekër është mjaft i lartë, në qoftë se ju e dini rregullat thjeshta për përdorimin e tyre. Dhe ju ose miqtë tuaj janë tashmë rezultate konkrete në përdorimin e tyre? Nëse është kështu, ofertën në blog nëpërmjet butonat e rrjeteve sociale që ju shihni më poshtë. Mund të lexoni

PS: Një i përgatitur enkas për ju një video të detajuar i cili ju do të mësojnë se si për të ngrënë si duhet, dyqan, zgjidhni dhe më shumë: