Çfarë gjithë duhet të dini në lidhje me përdorimin e vaj bajame


Ne, kompleks përdorni vaj bajame në të gjitha fushat që lidhen me kujdesin e trupit tonë ende nuk janë të zhvilluara mirë, si në Indi dhe vende të tjera lindore.

Por kjo nuk do të na pengojë për të studiuar pronat e tyre të dobishme dhe të mësojnë të aplikojnë në jetën e tyre të përditshme.

Postimi i sotëm është i dedikuar për një nga produktet e dobishme, pasi ajo ka një veti shumë të mira bajame në aspektin e ndikimit në gjendje të mirë.

Sigurisht, ne do të flasim për të tjerët, por ajo që është në mënyrë specifike të përqëndrohet në bajame.

Aplikoni masazh bajame vaj

Mos të jetë modest për të përmendur se si atje Ayurveda dhe Mjekësisë orientale - dhe shumë e përdorur këtë produkt për masazh.


Madhe për kushtetutën dosha, pasi ajo ka një efekt ftohës dhe hidratues.

Sipas njohurive të Ayurveda, masazh kur bëhet - atëherë avioni më i lartë ky vaj ndikon pozitivisht në funksionimin e trurit tonë, si organ delikate ndikon mendjen. Gjithashtu, për shkak të ndikimit mbi trupin delikate e mendjes - mendjen tonë dhe nervor sistemit të qetësohet dhe të kthehet në normale.

Dhe sa më shpejt që ajo fillon të ndodhë është dobësi në trup. Megjithatë, ekspertët thonë se nëse një masazh bëhet rregullisht (të paktën një herë në muaj) - kjo pengon procesin e plakjes së trupit tonë. Gjithashtu, para se të bëni masazh - ky vaj mund të jetë përzier me të tjerët për të rritur efektin.

Gjithashtu, ju mund të bëni masazh të veçantë kokë, përzierjen atë me të tjerët, ose thjesht duke përdorur të pastër. Në çdo rast, kur keni ndërmend masazh tuaj të ardhshëm - nuk e harrojmë për këto tipare.

Aplikoni vaj bajame për flokët, fytyrën dhe të gjithë trupin

Për të rivendosur flokët tuaj - kjo mund të aplikohet në flokët e larë në sasi të vogla. Pastaj, të lënë rreth 20 - 30 minuta dhe pastaj pije përsëri kokën. Duke folur në mënyrë specifike në lidhje me përfitimet e flokëve - flokët bëhet e butë dhe ka një shndrit shumë e bukur.

Plus, më shumë dhe është forcimi i follicles flokët dhe rritjen e përshpejtuar që menjëherë trajton një nga problemet më serioze shumë vajzat që kanë flokë të gjatë.

Në qoftë se ju përdorni një fytyrë të veçantë - përdorimin e vaj bajame të reduktuar të ardhshëm. Ajo mund të përdoret për të pastruar lëkurën tuaj. Nëse ju merrni një shtupë lagur dhe aplikoni një sasi të vogël vaj atje - atëherë ajo mund të sigurtë të pastër lëkurën.

Kjo mënyrë e thjeshtë dhe ekologjike për të ju ndihmojë të pastroni fytyrën tuaj të grim qëndruan dhe të trajnuar kështu që ju mund vetëm shtupë për të pastruar lëkurën e fëlliqur akumuluar në ditë. Është e këshillueshme për të përmendur faktin se produkti vetë - një shërim të mirë, hidratues dhe rinovimit agjent për të lëkurës.

Prandaj, ju mund të sigurtë të vënë atë në gërvishtjet, bruises, bedsores.

Nëse ka fusha të tjera të problemeve - përdorimi i saj nuk është i tepërt. Çfarë tjetër është e mirë, kështu që është në herpes luftarake dhe ato zona të lëkurës që janë të prirur për forcim.

Për shembull, tabani i këmbës suaj, dhe veçanërisht thembra. Nëse faqet e tilla rregullisht (preferohen të paktën 2 herë gjatë ditës) që të aplikoni një sasi të vogël - pastaj pas një jave ju do të shihni rezultate mjaft të prekshme.

Nëse keni nevojë për të shëruar plagë të ftohtë - pastaj fërkim të paktën 4 herë në ditë në vend të infeksionit - ju në masë të madhe të përshpejtojë procesin e shërimit. Në përgjithësi, përdorimi i vaj bajame është aq i pasur se prania e tij në mjetet juridike në shtëpi tuaj të caktuar kurrë nuk do të jetë i tepërt.