Cili është përfitimi i një greve urie njëditor


Nëse ju bëni, e cila - arsyet që ju nuk e dini se çfarë "mashtrim" dhe favor të një greve urie njëditor - Pastaj ju dhe unë kam diçka për të folur rreth.

Për ata që janë tashmë në temë, megjithatë, kurrë nuk është përpjekur të qëndrojë në ditë praktikë pa ushqim - Unë shpresoj se ky artikull do të ju ndihmojë për të shkuar në punë.

Edhe në qoftë se ju keni praktikuar dhe tashmë e dimë se ka rezultate pozitive nga uria - ju gjithashtu do të jetë interesante.

Ndoshta filluar me të, atë që dikur u përpoq agjërimin - mund të them shumë më qartë se njerëzit në këtë temë lexoni një libër. Prandaj, artikull është bazuar në përvojën personale, apo siç thonë ata, është i bazuar në ngjarje të vërteta.

Ajo filloi me çfarë erdhën të gjithë informacionit që praktikisht çdo person ka të dobi të një grevë urie një ditor, në qoftë se ju qasje këtë çështje me kokën e tij. I gjatë ishte në mëdyshje, por shpejt vendosi të provoni për veten tuaj.

Natyrisht, njohuritë e mia të asaj se si kjo është bërë bazohen në lexoni këtë artikull dhe të shikojnë video. Për ta bërë këtë, në bazë të rekomandimit, zgjodhi relativisht ditë falas. Para se të hyjnë në urinë - mbrëmje nuk e ka ngrënë ushqim, vetëm ujë. Në shumë grevë urie ditë në këshillën e një doktori - specialist, përgatiti një mjaltë, limon dhe ujë.

Dietë e mia për ditë dukej si kjo: vydavlyuvav një gotë me lëng limoni, derdh ujë dhe shtoni mjaltin.


Përzier atë të gjitha në dhe jashtë gojëmjaltë mjaft të shijshme dhe ushqyese. Kështu, gjatë ditës, të mbajtur të hahet tim të shëndetshëm. Nga - faktin se mjaltë dhe limon lëng - përmbajnë shumë energji - që pothuajse nuk e dëshironi.

Megjithatë, në mënyrë që të favorizojë një grevë urie njëditore ishte më efektive - ekspertët rekomandojnë gjatë ditëve kur ju hani ushqim, vizitoni dush për të hequr toksinave nga trupi. Kjo nuk është bërë, megjithatë, mori shënim.

Si rezultat i eksperimenteve të mia - në mbrëmje dhe ndjenja e ardhshëm ditor ishte i mirë dhe i lehtë. Gjithashtu, pas bazat e ushqim të shëndetshëm - një ditë më pas praktikë, ajo është e rekomanduar për të ngrënë fruta dhe perime.

Kjo do t'ju lejojë të dal nga praktikë uria kontrolluar butësisht.

Me pak fjalë, përfitimet e një greve urie njëditore është provuar ekspertizë dhe çdo gjë duket të jetë e mundur. Dhe ju gjithashtu duan të njëjtën gjë. Nëse keni pyetje mbi këtë temë - shkruani në komente - ne do të diskutojmë.