Pse disa njerëz të marrë një dietë ushqimore të papërpunuara dëm


Nëse përgjigja për pyetjen: "A mund të dëm të ushqimit të papërpunuar ?"- Tregoni të vërtetën.

Në të vërtetë, duke folur sinqerisht, kjo dietë mund të ndikojë negativisht në trupin tuaj.

Sigurisht, mos e mbyllni faqen me artikullin dhe të drejtuar vetëm flisni, ata thonë "Yeah, por kam lexuar apo lexuar se ka të vërtetë është një dietë ushqimore të papërpunuara për të ardhur keq dhe të efekteve negative në trup!"

Siç thonë ata: shkop ka dy skajet. Pra, me lejen tuaj, ne do të vazhdojmë historinë e pse të gjithë që dëshiron të bëjë tranzicionin për të ngrënë të papërpunuara ose vetëm kohët e fundit ka filluar për të ngrënë mirë - mund të ndjehen manifestimin negativ të kësaj faze të re në vakt.

Gjëja e parë që unë do të doja të theksoj se pse një person mund të jetë me asgjë, edhe pse ai i dha të gjithë vetëm vlerësoi të mirat e ushqimit të gjallë - kjo është një mjedis i brendshëm. Kjo kërkon një shpjegim të vogël.

Fakti se ka njerëz të cilët kanë jetuar në ritmin - Faster, Lartë, Stronger. Kjo bëhet një parim jetik. Çfarë do të thotë kjo në këtë rast? Situata është diçka si kjo. Imagjinoni një njeri kohët e fundit u ndal duke marrë të gjitha ushqimet të zier dhe të gatuar mbi një zjarr, dhe tani vetëm ngrënë gjallë.

Natyrisht, në një muaj ose dy ose tre - ai fillon të ndjehen dhe të shohin të mirat dietë ushqimore të papërpunuara për të trupit të rezultateve pozitive tuaja në fytyrë.


Gëzimi i kësaj mund të filloni për të shkuar jashtë të gjerë.

Interesante, njeri mendon, ata të cilët foli për rreziqet e ushqimit të papërpunuara, dhe të gjithë ata që dëshmojnë për mua se ajo është e rrezikshme - ndoshta ishin dhe janë të trashë. Si mundet një dietë të papërpunuara ushqimore vjen keq në qoftë se unë filloi në mënyrë specifike për të përmirësuar? Dhe këtu personalisht dhe fillon të tregojë famshme "më i lartë dhe më të shpejtë." Sigurisht, kjo nuk është gjithçka, por ende ndodh ndonjëherë.

Një person mund të lexoni në një forum apo në nenet një që kurrë praktikuar një ditë dietë ushqimore të papërpunuara nuk është se ne duhet të refuzojë proteina. Ose, për shembull, të refuzojë për fruta të thata. Dhe në qoftë se ju nuk e bëni - ajo nuk do të konsiderohet nga të ushqyerit e duhur, i cili përshkruan autori, i bazuar në prova të pretenduar.

Dhe njerëzit të mendojnë, vërtet, pse nuk kam nevojë për proteina, fruta, dhe produkte të tjera që janë të ndaluara në nenet? Si rezultat, ai fillon për të eliminuar nga dieta e arra, kokrra dhe bishtajore, proteina dhe produkteve të tjera, duke menduar se ajo rritet në "para-foodists karrierës."

Por ata mendonin dhe shprehje është absurditet i plotë dhe marrëzi nga pikëpamja e sens të përbashkët. Në fakt, ajo është - për më shumë dhe më shumë i nevojshëm refuzimin e produkteve tona dhe dëmtimit ushqimore të papërpunuara fillon të ndikojë në trupin. Vetëm mund të arrijnë të tillë që ajo nuk do të jetë një dietë të arsyeshme, dhe një tallje fjalë për fjalë.

Njerëz të tillë të bëhet me të vërtetë e frikshme për të parë. Unë nuk jam në asnjë mënyrë të mos e dhënë faktin se ka njerëz të cilët kanë lëvizur për të fruktorianstva dhe hani vetëm perime dhe fruta. Gjëja më e rëndësishme që ju duhet të kuptoni - këta njerëz janë shumë, shumë të vogla dhe nuk ka nevojë që të përshkruajnë veten e tyre një herë fruktoriantsam.

Ju dhe trupi juaj nuk është me motive të vërtetë nga përdorimi i ushqimit të gjallë, që nuk është i përpunuar në zjarr, dhe vetëm duan gjithçka menjëherë. Në mjedisin e sotëm, shumica e njerëzve fruktorianstva - një tranzicion mjaft i vështirë në nivelin e ardhshëm pa ndonjë - asnjë pasojë në të gjitha.

Jo çdo organ është gati.

Dhe ju të mos ndiheni ushqim të papërpunuara dëm - vetëm duhet të hani atë që unë dua dhe nuk përpiqen për të kërcejnë më lart aftësitë e tyre. Sigurisht, kjo vlen për të jetuar ushqim.