Pse ju domosdo duhet të dini dëme majonezë


Nëse doni të dini rreth të vërteta Dëmi majonezë - Pastaj ju mori për të ku është e nevojshme.

Ju mund të keni vënë re se një majonezë që bëri edhe 10 vjet më parë - është e ndryshme nga ajo që është në raftet dyqan sot.

Dhe vetëm për aditivëve të shkëlqyera dhe përbërësit që është përdorur për prodhimin e këtij dukje të padëmshme, produkt dhe duan të bisedojnë me ju më shumë i rëndësishëm.

Mbaj mend jo shumë kohë më parë dukej transmetimin në televizionin kombëtar, ku unë kapur korniza sy e dëmit majonezë. Esenca e asaj që unë pashë, unë kam qenë shumë i impresionuar. Për këtë arsye, në një vat e madhe e ujit të shtuar pluhur përzierje, dhe prodhimi janë produkt i mrekullueshëm i përfunduar.

Megjithatë, në qoftë se e gjithë kjo përpiloj, për shembull, kostoja e përgatitjes emulsione dhe ujë arritën $ 100. Dhe në rrugën jashtë, konsumatori përfundimtar, kjo nuk është e qartë se çfarë e bëri substancë shitur 800 - 900 $. Dhe, edhe më shumë.

Pra, çfarë saktësisht është dëm i majonezë dhe çfarë është, ju kërkoni? Nëse ju doni që gjithmonë të ndjekin rregullat e të ngrënit shëndetshëm - atëherë ju duhet të dini se majonezë është bërë në shkallë industriale nuk mund të jetë kështu.

Në vend të vezëve natyrore atje përdorni të lirë përzierje pluhur veze. Next në The përzierje rezulton ishte i përshtatshëm për pikëpamjet e konsumatorëve duken - nuk është shtuar një emulsifier mirë ngarkuar (soje apo sintetike) dhe stabilizant.


Këto substanca të bëjë të produktit rezulton se diçka të ngjashme në përputhje me krem. Çfarë më shumë mund të thuhet për rreziqet e majonezë - është se nuk është shtuar një sërë preservatives ndryshme.

Dhe si njerëz shtuar këtë produkt pothuajse çdo ditë në dietën tuaj - atëherë ju nuk duhet të ankohen në lidhje me mjedisin e keqe dhe sëmundje të trashëguar.

Për shembull, shumë lloje kanceresh kanë provuar gjatë që lindin - për përdorim në ushqim ruajtjen e substancave sintetike. Gjithashtu, shumë amvise nuk e di se çfarë tjetër dëm majonezë duket kur ajo të fillojë për të ngrohur mbi 100 gradë Celsius.

Zakonisht zapikayuchy enët në furrë ose përgatitur ushqim në tigan, shumë njerëz duan të shtoni gjysmë një paketë ose më shumë një produkt në dukje të padëmshme. Dhe për ushtrimin e ushqim të shëndetshëm për të thënë se në temperatura të larta disa substanca të fillojnë të hyjnë në reaksione kimike që së shpejti do të çojë në shfaqjen e substancave të reja.

Shpesh, më e rrezikshme. Për shembull, një element i mirë benzonat sodiumit në decomposes për alergji BP. Plus merrni dimethyl karbonat që është provuar si një substancë që shkakton mutacione në trup.

Dhe se, zonja dhe zotërinj, kemi diskutuar vetëm një komponent.

Dhe ju mund të marrë një paketë, dhe lexoni e prapme të stafit të mrekullueshme. Ju do të gjeni se ka shumë të tilla përbërësit "të dobishme".

Në përfundim dëshiroj të shtoj se kjo nuk është përshkruar të gjithë dëmit majonezë. Nëse ju filloni për të çmontimit në raftet - të paktën ne do të merrni një rehatshëm kështu faqet abstrakte 30 - 40. Unë mendoj informacion të bëni vendim të drejtë derisa ju të keni mjaft.