Pse Vedas përshkruajnë si iluzion parave


Në botën që ne jetojmë tani, siç thonë ata Paratë Vedas gjithmonë do të jetë.

Sidomos në një moshë të lakmisë dhe grindje në të cilën ne tani duhet të jetojë.

Në çdo rast, edhe në qoftë se nuk ka një matje e monedhës për të cilën ne jemi mësuar, njerëzit do të krijojë që është e vlefshme.

Për shembull, në epokën e mëparshme të njerëzimit në njerëzit më të rëndësishëm ishin ekuivalent i çmuar dhe ar.

Pastaj ka një pyetje logjike dhe legjitime. Nëse paratë është gjithmonë aty, atëherë çfarë bëjnë ata dhe cili doli me ta në të gjitha? Sipas asaj që Vedas thonë holla - kjo është vetëm një nga mjetet më të forta që përdor iluzion (Maya) kundër nesh.

Thelbi i iluzionit është që njeriu modern percepton botën pothuajse nuk i vetëdijshëm. Kjo mund të jetë 100% në krahasim me një mirazh në shkretëtirë.

Ju duket se mendojnë se këtu është pak dhe që ju të merrni në ujë të shumëpritur, por kur ju vijnë në pikën e destinacionit - ku ajo nuk është. Në mënyrë të ngjashme, në krahasim Veda para dhe dëshirën e njeriut për ta. Tani unë do të shpjegoj më shumë.

Ju jeni, unë dyshoj, shumë dëgjuar shprehjen se paratë - kjo nuk është pika. Në këtë shprehje në kundërshtim. Nga njëra anë, në qoftë se ata nuk do të - ne do të kërkojmë të mohoj me vdekje ose sëmundje, ose diçka - diçka.

Në anën tjetër, kur një shumë prej tyre - shumica e njerëzve thjesht nuk e di se ku për të vënë ato, dhe kjo i vë ata në problemin më të madh mendor.


Edhe nëse ata bëhen shumë - shpesh, një person fillon të ndërtojë një pasuri luksoze, luksoze dhe për të blerë gjëra të shtrenjta.

Në pasurinë e shkurtër të grumbulluar dhe plotësisht të rritur stilin e jetës tuaj, shëndetin, etj Këtu, si gjithmonë vjen tek ne një gjë ... Çfarë ndodh me i pasur dhe njerëzit e varfër që përfundojnë duke jetuar?

Absolutisht ata vdesin dhe lënë gjithçka që ata kishin ose nuk kanë kohë për të grumbulluar. Në çdo rast - asnjë nga materialet për të marrë me ju është e pamundur. E vetmja gjë që mund të jetë zgjedhur deri - këto janë cilësitë e rëndësishme që në jetën e ju jeni në një zhvilluara.

Pra, përsëri në iluzion, mund të themi në vijim.

Shumë njerëz sot jetojnë në iluzionin e akumulimit materiale. Dhe esenca e rezervave të saj, në qoftë se pas 50 vjet - 70 - ende t'ju japë të gjithë dhe të lënë?

Çfarë është kjo kuptimi më të thellë? Grumbulluar, atëherë ende të gjithë të afërmit e përhapur pasuri? Pra, si e Vedas përshkruani paratë u shpik vetëm për njerëzit e kuptuan këtë të vërtetë dhe filluan të veprojnë si duhet.

Sigurisht, unë nuk jam duke thënë se ju duhet për të mbledhur sendet e tyre dhe të shkojnë në pyll plotësisht braktisja e materialit. Në të kundërtën, Vedas Perun rekomandoj çdo host ngre shtëpinë tuaj dhe jetën tuaj. Shkarko fund është e ndryshme.

Siç rekomandohet Vedas vete paratë dhe pasuria nuk duhet të jetë vendi i parë në person. Më e rëndësishmja - një rritje personal shpirtëror dhe vetë-përmirësimit. Kjo është arsyeja pse me të vërtetë duhet të marrë mendjen tuaj çdo person i arsyeshëm. Unë jam i kënaqur reagimet tuaja