Pse studim Ayurveda përdor në trajtimin praktik


Hello, i dashur lexues!

Shkrim Trajnimi Ayurveda individual përfshin një proces të detyrueshëm në trajtim.

Më i zhytur në Ayurveda, më shumë ju të hapur për të njohurive të reja.

Për shembull, ekziston një dallim i madh në mes të asaj trajtimin koncept që e ka zhvilluar këtu dhe asaj që na paraqet me Ayurveda.

Filozofia jonë e kujdesit është që të sigurohet që të mos dëmtojë.

Por filozofia Vedic i kujdesit bazuar në faktin se personi ishte i lumtur. Ju shikoni, që është një dallim i madh në perceptimin e njeriut.

Vedas thonë se duke marrë njohuri dhe vazhdimisht të mësuarit - ne gradualisht të shpëtoj nga karma.

Dhe çfarë është karma?

Do ta tregoj me një shembull të thjeshtë. Për shembull, ju keni blerë atë - që gjë me mashtrim ose me anë të mashtrimit dhe gënjeshtrat mori paratë. Kjo do të thotë se në karma juaj i ardhshëm të jetës duhet të punojnë.

Bota tjetër është qëndrim juaj i jetës kështu që ju mashtruar ose hequr të holla në të njëjtën mënyrë si ju hyri para. Vetëm një sekret që do të bëjë jetën tuaj mund të humbasin më shumë.

E njëjta gjë mund të thuhet për shëndetin dhe për marrëdhëniet familjare, dhe çdo sferë tjetër të jetës. Është në mënyrë që ne të shpëtoj prej karma, ju duhet të mësojnë se si veprimet jetësore.


Dhe nëse ne mësojmë për të vepruar siç duhet sa më shpejt të jetë e mundur - ne asnjë sëmundje nuk mund të tejkalohen. Sekreti që na jep trajnim Ayurveda dhe i vazhdueshëm mësuarit rregullat e universit tonë.

Kur një person vazhdimisht mëson rregullat dhe statutet Jeta-Creative - një shans për të gjetur lumturinë e përjetshme. Dhe ky është një objektiv që parashtron Ayurveda.

Në mënyrë që ne të mund të vijë së shpejti për lumturinë - Trajnimi Ayurveda është e ndarë në disa nivele. Faza e parë e trajnimit - një blerjen e vogël e dijes. Kjo është kur një person mëson për të kuptuar gjërat më elementare. Për shembull, ngasin një biçikletë.

Në një situatë të tillë një person fillon të ndodhë entuziazëm dhe gjallëri për jetën.

Faza tjetër, e cila përshkruan Trajnimi Ayurveda njohuri më të thellë. Për shembull, njerëzit filluan të studiojë psikologjinë, dhe përfundimisht filloi të aplikojnë njohuritë e tyre në praktikë.

Njeriu vënë re se më shumë ai ka studiuar psikologji, më mirë ai fillon për të kuptuar sjelljen dhe ndodhjen e ngjarjeve të caktuara. Ky studim çon në faktin se njeriu është i lindur më shumë entuziazëm dhe ka më shumë lumturi në jetë që mund të zgjasë me vite.

Së fundi, një nivel edhe më të larta të dijes që përshkruan Trajnimi Ayurveda njohuri të thellë. Me diturinë e thellë dhe të sinqertë përfshijnë shkrimet e shenjta Vedic. Duke studiuar Veda, personi do të frymëzuar vazhdimisht dhe lumturia mund të zgjasë një jetës.