Pse frikë Shtatzënia


Si çdo nënë duhet të dini Pse frikë Shtatzënia - Vendosi për të shkruar këtë artikull, bazuar në njohuritë e bazuar në Ayurveda.

Dhe gjëja e parë që është shumë e rëndësishme për të kuptuar se sa më shpejt që familja mashkull bashkon me një gratë vezë - grua shtatzënë duhet menjëherë të ndjekin rregulla të caktuara.

Natyrisht, ajo është e mirë në qoftë se ata të fillojnë të rrinë në një kohë kur u vendos të fillojë fëmijën.

Në çdo rast, këtu janë rekomandimet Ayurveda na jep se pasardhësit tonë ishin më të qëndrueshme se sa ne jemi. Gjëja e parë që prindërit mund të bëjnë - është që të refuzojë të pranojë asnjë - atë mjekim të prodhimit sepse ata në thelb - është e kimi.

Dhe çdo kimikate edhe në doza të vogla të dëmtojë shëndetin e brezave të ardhshëm. Nëse ju tashmë keni dhe duhet të trajtohen, më mirë të kthehet në metodat tradicionale, bazuar në përbërësit natyral.

Por të jenë të frikësuar gjatë shtatzënisë - është duke marrë vitamina. Tashmë kanë fakte dhe prova që disa vitamina fëmija është në barkun e nënës bëhet shumë e madhe dhe ka çdo mundësi që natyrisht do të jetë pothuajse e pamundur të mbajnë.

Për ditëlindjen e tij do të jetë e nevojshme për të Cezarit. Në përgjithësi, ju mund të lexoni për veten tuaj për rreziqet e vitaminave. Gjithashtu, siç rekomandohet nga Ayurveda, grua shtatzënë nuk duhet të fle shumë, pasi ka një shans që fëmija do të jetë dembel në jetë dhe një Blunt pak.


Gjëja më e keqe - në qoftë se një grua është e pijshëm alkoolit, duhan ose të marrë drogë. Unë mendoj se ju nuk keni nevojë për të shpjeguar atë të ndikojë në mënyrë të qartë në zhvillimin e fëmijës në familje. Për shembull, nëse nëna pi duhan - fëmija i saj i lindur tashmë me varësinë ndaj nikotinës. Paramendoni se çfarë do të ndodhë kur fëmija rritet.

Gjithashtu, vërejtjet e mëposhtme në dietë, dhe rekomandimet që kanë rezultuar. Nëse një nënë e do për të ngrënë ushqim erëza - presin fëmijë të dobëta. Nëse një nënë e do ushqimin e hidhur - është e hollë. Nëse kyslenkym admiron dhe ngjitet - se pasardhësit do të kapsllëk dhe gjakderdhje tendencë.

Është shumë e rëndësishme për të ndjekur pastërtinë emocionale, si emocionet gjatë shtatzënisë patjetër ndikojnë të ardhmen e familjes.

Për shembull, në qoftë se nëna do të merrni në depresion dhe të mendojnë keq për të tjerët - prisni, çfarë pasardhësit do të jetë i zemëruar në botë, dhe të frikësuar. Ajo do të jetë i dobët në personalitetin e shpirtrave.

Bazuar në sa më sipër, unë do të doja të theksohet se për të qenë të frikësuar gjatë shtatzënisë - është hidhësi dhe qëndrimi i keq për ushqim. Dhe ju ishit në këtë ose - se vëzhgimi? Dhe unë nuk mund të largohet nga ju pa një të plotë e të thellë fragment kuptimin nga filmi Paqësore luftëtar: