Hithrat Si të dobishme për Syroyid


Kohët e fundit, kam pasur një nocion të paqartë Si hithrat dobishme .

Ka qenë vetëm kujtimet e fëmijërisë, kur për herë të parë, unknowingly, crawled në shkurre me një "gjemba" dhe u dogjën.

Deri në dietën ushqimore të papërpunuara, nuk menduar edhe për faktin se e gjithë kjo mund të jetë e mirë.

Dhe, edhe kur kam filluar duke praktikuar dietë ushqimore të papërpunuara - është bimë e përkryer për - ende ka mbetur për mua atë - është e paqartë dhe të panjohur. Por disa javë më parë, unë kam qenë me fat për të marrë jashtë me miqtë Syroyid në buzë të Kievit, e cila ishte natyra i mrekullueshëm dhe hithrat u rrit në sasi të mëdha.

Natyrisht, ka pasur shumë më tepër që mund të oblyubuvaty për një para-foodists, dhe një person që ha një dietë të shëndetshme, por kjo në artikuj të ardhmen.

Dhe kjo është ajo ku unë mësova se ajo është një përfitim i vërtetë për personin dhe Syroyid veçantë.

Dhe tani çfarë është hithër e dobishme - në mënyrë të detajuar


Unë u tha se hithër është e dobishme, kjo është një shumë e kalciumit dhe proteinave. Shoots veçanërisht të dobishme të rinj, rreth 7 - 10 cm në lartësi.

Ato mund të prishin duart e zhveshur është. Megjithatë, për të përdorur, bimë duhet të rubbed në duar se ajo nuk është e djegur gojën. Shije është bimë shumë e këndshme të rinj dhe çfarë - ajo ngjan kopër.

Në rrjedhën e bisedës sonë, kam gjetur disa komente Syroyid dhe në çfarë enët mund të jenë të përgatitur duke përdorur këtë "mrekulli -. Barin"

Duke arritur në shtëpi, në mënyrë të pavarur kontrolloi dhe gjeti informacionin, që është një përfitim për trupin tonë të kësaj bime.

Për shembull, më shumë se acaroj dobishme - është në vitamina B, C, K dhe E. Pra, nëse ju doni të aksioneve deri me një dozë të mirë të këtyre elementeve ose të shërohen humbur pas dimrit - atëherë ju jetoni në rreth 50-100 gram në ditë. Ose të paktën një ditë.

Dhe çfarë mund të gjeni të dobishme për një të para-foodists? Siç e thashë më lart, se të dobishme hithër - një furnizim të proteinave, të cilat shumë njerëz në këtë fabrikë. Disa nutritionists madje të përfshijë atë në një dietë të plotë, në mënyrë që numri i proteinave është i afërt me bishtajore.

Prandaj, unë dua që ju të ju lutem se pak nga ajo që ju do të përkëdhel trupin tuaj me një spektër të gjerë të pasura me vitamina, dhe madje edhe të inkurajojë atë të plotë të strukturave të proteinave.

Gjithashtu, si për Syroyid dhe për çdo person tjetër - kjo bimë ndihmon në pastrimin. Për shkak të përmbajtjes së një numri të madh të komponimeve natyrore që ndihmojnë të pastër - përdorimi sistematik mund të duhet të pastër gjakun dhe organet e toksinave të tyre.

Sigurisht, kjo nuk është një garanci e pastërtisë tuaj patëmetë të trupit, por ndihmë serioze marrë ende mund. Plus, ka një listë e mirë e aminoacidet dhe elementët gjurmë.

Edhe në qoftë se ju nuk e praktikojnë dietë ushqimore të papërpunuara, ose kanë frikë nga hithrat menjëherë - asnjë problem. Sillni në shtëpi - le poshtë në një mikser ose blender.

Përziejnë atë me fruta, perime dhe manaferrat për shije dhe shtoni ujë. Duke bërë këto Cocktails disa herë ju nabet krahun e tij, dhe një tjetër do të dini se ju pëlqen më në qoftë se ju të eksperimentojnë. Provoni atë dhe të shohim për veten tuaj se acaroj dobishme për ju.