A mund ne të Parabens shkaktojë dëme


Ju duhet menjëherë të njohin se Dëmi Parabens sjellë pothuajse të gjithë prej nesh ka për 20 vitet e fundit.

Kjo është për shkak të faktit se ajo është përdorur në shumë krem ​​industriale, maska, kozmetike, e bukur, dhe mjete të tjera për t'u kujdesur për trupin tonë.

Dhe për të kuptuar pse Parabens janë dëmi në trupin tonë - ju duhet të kuptoni se çfarë është mbi të gjitha.

Parabens - një sintechicheski bërë preservatives për të penguar procesin e prishje të ushqimit (myk, germs, etj). Sigurisht, ka preservatives natyrore që mund të gjendet në disa lloje të bimëve.

Ose, për shembull, e njëjta mjaltë ose kripë - këto janë produkte të njëjta të cilat mund të vazhdojnë produkteve të kursimit.

Ne jemi tani duke folur për më shumë pjesë që përdorin shumë më të lirë dhe më praktike.

Disa prej jush mund të tashmë të thonë se Parabens dëme nuk janë provuar ende. Ajo ishte aq e deri 2004. Ajo ishte në 2004, komiteti siguria e konsumatorit në Evropë angazhuar në një studim të hollësishëm të kësaj çështjeje.

Si rezultat i hulumtimit - përdorimi i këtyre substancave është duke u përpjekur për të minimizuar. Kështu, sipas standardeve evropiane, shuma e këtyre substancave në produktet duhet të mos tejkalojë 0,19% nga volumi.

Dhe edhe në qoftë se ju të përfshijë sens të përbashkët dhe mendoj se sintetike të dobishme për trupin tonë?


Unë nuk shoh ndonjë gjë. Nëse ne flasim për tonë tregut "sovjetike", - kjo është e gjitha argëtim.

Fakti që Parabens dëme nuk janë të njohura ende kaq shumë njerëz - kështu që ata të mund të jetë një pjesë e prodhimit vstetilsya shpesh. Megjithatë, njerëzit tanë janë tani më filluan të duken më shumë produkte natyrore. Këtu, është interesante se - këto preservatives janë shtuar, madje edhe produktet në të cilat është shkruar "natyrore".

Ky bindur veten që kur pashë me sytë e mi. Prandaj, jetesës tonë shëndetshëm është krejtësisht e varur në aftësinë tonë për të dalluar mes racionalitetit dhe të dëmshme në atë që ju mund të blejnë dhe të përdorin.

Vazhdimi i theme unë them se Parabens janë në dëm të sistemit tonë hormonal. Thelbi i veprimeve të tyre është se këto substanca mund të imitoj hormonet e trupit të njeriut, e cila çon në disballansu hormonal në trup.

Dhe trupi juaj fillon vetëm për të ngatërruar shumë dhe që të prodhojnë hormonet. Dhe në qoftë se ai prodhon, ose më pak ose më shumë e nevojshme. Në të vërtetë kjo çon në çrregullime të funksioneve të riprodhimit në të dy burrat dhe gratë, komplikime gjatë shtatzënisë dhe më e rëndësishmja - zhvillimin e kancerit.

Prandaj, parandalimi dhe jeteses shëndetshme janë të mësuar se si të përdorin produktet që janë të sigurt për ne.

Ndoshta ju gjithashtu se - ju e dini se çfarë se Parabens shkaktojë dëm?

PS: por ajo që ekspertët thonë se në lidhje me këtë: