A mund të hanë djathë pas dietë ushqimore të papërpunuara


Kur ndezur ushqim të papërpunuara dietë djathë për ju mund të jetë një burim i mirë i proteinave dhe ushqyesve të tjera të përfshira në produktet e qumështit.

Plus - ky produkt të Syroyid - është një tjetër burim i mirë i kalciumit dhe B vitamina A dhe B.

Gjithashtu mos harroni në lidhje me disponueshmërinë, ne kemi nevojë për fosfor.

Por thelbi është se disa prej tyre janë të njohur Syroyid plotësisht braktisin përdorimin e qumështit në formë të pastër ose ndonjë produkt tjetër që është bërë nga qumësht-bazuar. Ka Syroyid që zgjedhin këtë stil të ushqimit për shkak të besimeve të tyre, si ata gjithashtu kanë tendencë për të ushtruar Veganism paralel.

Dhe nuk janë vetëm ato literaturën e disa shkencëtarëve modernë dhe të përjashtuar nga dietë është qumështi. Sipas mendimit tim, ajo është më mirë për të besimit burimin, që për mijëra vjet, më shumë se ata që nuk e kanë edhe njëqind vjet.

Për shembull, plumbi rekomandoj të gjithë njerëzit të marrin qumësht dhe produkte të tjera të bëra prej saj. Në këtë rast, ju mund të keni mendime të tilla. E pra këtu me qumësht, si si, natyrisht. Por si mund praktikuar ushqimet e papërpunuara të hanë djathë kur ajo është e përgatitur duke përdorur trajtimin e ngrohjes?

Në të vërtetë, ju jeni të drejtë. Tani njerëzit janë ruajtjen atë pa trajtim të ngrohjes në furrë ose metodën e vjetër, duke e vënë atë në furrë për maturimit.


Personalisht, unë kam menduar kohët e fundit në lidhje me këtë çështje dhe arriti në përfundimin vijues.

Pas djathë mund të hahet ushqim të papërpunuara, gatuaj atë mënyrë kur të ftohtë. Ju nuk e ndalon askush. Dhe mënyra e përgatitjes së saj është mjaft e thjeshtë dhe nuk kërkon shumë kohë. Unë rekomandoj që kur kompozimin menu tuaj Syroyid - përzgjedh produkte për një shumë picky ose të përgatisë veten.

Sa për mënyrën se si vijon djathi hahet ushqim të papërpunuara - ajo është vetëm e nevojshme për të aplikuar këtë rregull. Kur gatuaj veten - ju e dini saktësisht se si dhe çfarë po ndodh. E vetmja gjë që është e nevojshme nga ju - një qumësht shtëpi dhe, nëse është e mundur, krem ​​shtëpi kosi.

Megjithatë, ju mund të bëjë pa të. Qumështi ne kemi nevojë 1,5-2 litra, dhe salcë kosi - lugë gjelle. Edhe pse thjesht për eksperiment ju mund të bëni një litër. Në çdo rast, ju duhet të derdh qumështin në një enë qelqi, shtoni një lugë salcë kosi, përzierje mirë dhe të vënë në një vend të ngrohtë dhe të errët për 1 - 2 ditësh.

Ajo duhet të kihet parasysh se temperatura ishte mbi 40 gradë Celsius. Pas një ditë të kalojë - nevojën për ta parë gjendjen e saj. Nëse doli se shtresa e poshtme vënë re lëngje, dhe djathë top masë - atëherë gjërat gjysmë bërë.

Nëse jo - pastaj llokoçis dhe të lënë për një ditë tjetër. Atëherë ju duhet të marrë një napë, ju lidhë mbi një tigan dhe për të shkuar të gjithë përmbajtjen në të.

Si rezultat, të gjithë të lëngshme do të ikjes në pjesën e poshtme të pan, dhe ne të merrni atë për të cilën ne të gjithë filluan.

Pas mbarimit për disa orë - produkti ynë është gati. E vetmja gjë që ju mund të dootzhat djathë. Deri tani e vetmja mënyrë që unë mund të shoh se si djathë pas ushqimit papërpunuara mund të përgatitur dhe mos kini frikë nga pasojat. Çfarë mendoni ju?