A mund të përdor eukalipt në shtatzëni


Siç premtoi në artikullin e mëparshëm - tani ne po flasim për eukalipt shtatzënisë sepse informacioni i plotë nuk është atje.

Gjithsesi, kur kam filluar për të studiuar këtë çështje - u bë e qartë se askush nuk do të më shumë - informacion më pak të qarta.

Prandaj, u vendos për të analizuar dhe të siguruar me një grup të njohurive që do t'ju ndihmojë të kuptoj se nëse do të përdorni këtë fabrikë, vaj esencial e saj gjatë shtatzënisë.

Eukalipt duhet të përdoret gjatë shtatzënisë

Nëse ju vetëm të përgjigjet në pyetjen - po, ajo është. Vetëm atëherë përsëri, ka disa rregulla dhe rregullore. Kjo është kryesisht për shkak të faktit se në vetvete është bimë mjaft i fortë Energjisë eukalipt, e cila mund të ndikojë seriozisht shtetin tonë mendor, si dhe të përgjithshme fizike.


Gjëja e parë që ju duhet të pyesni veten një shënim. Nëse ju keni pasur më parë një përvojë të keqe në përdorimin e vajrave bimore, ose duke përdorur droga të bazuar në të - të jenë shumë të kujdesshëm.

Në këtë rast, gjatë shtatzënisë, është e rekomandueshme që të përmbahen nga çdo përdor, përveç për përdorim si një erëz dhe aroma. Megjithatë, në qoftë se ju vendosni të përdorni - si erëza dhe vaj në furrë me vaj duhet të përdoret ekskluzivisht cilësi të mirë.

Mos harroni kur në artikullin e fundit në lidhje me përdorimin e eukalipt kemi biseduar për atë që dezinfekton dhe dhomë dhe është një mënyrë të natyrshme për të rritur vitalitetin dhe sistemin imunitar.

Prandaj, nënat e ardhshme, gjatë shtatzënisë foshnja madje rekomandohet vaj esencial i këtij centrali të paktën për të dezinfektoj një dhomë ose të tërë në shtëpi. Vetëm një rekomandim.

Që nga ajo është një herbs fuqishëm - Eucalyptus duhet të zbatohet në mënyrë korrekte.

Për ta bërë këtë, kur ju doni të dezinfektoj një dhomë - gjatë avullimit në vaj llambë aromë apo duke përdorur erëza mundësisht në një dhomë tjetër.

Kështu, dera ndërmjet dhomave duhet të jenë të mbyllura. Dhe vetëm pas naftës ose aromë do të zhduket plotësisht plotë deri - nevojën për të pritur rreth 20 - 30 minuta derisa përqendrimi ester në ajër subsides.

Pra, nga ana tjetër, mund të dezinfektoj çdo dhomë në shtëpi apo apartament. Edhe pse ai mund vetëm në dhomat, të cilat kalojnë shumicën e kohës. Megjithatë, ai eukalipt gjatë shtatzënisë nuk është e rekomanduar si ointments ose mjete të tjera të lëkurës.

Është më mirë të mos rrezik edhe një herë që të mos irritojë lëkurën, dhe siç ndodh shpesh gjatë shtatzënisë. E pra, janë pas fëmija juaj është i lindur - ju mund të fillojnë gradualisht të përdorin eukalipt naftës është për të parandaluar dhe trajtuar zonën gjenitale.

Për shembull, kjo është një mënyrë e mirë për të hequr tumor shfaq, ënjtje, inflamacion, etj, ajo është në zonën ijë.

Paralelisht, përdorim i tillë do të, përsëri, për të dezinfektoj vendndodhjen e mësipërm.

Kjo, mendoj, shumë i rëndësishëm për ata që janë - vetëm babai, dhe kjo kërkon kohë për shërim dhe shërimin e plagëve të mundshme. Pra, i dashur lexues, përdorimi eukalipt gjatë shtatzënisë mund të jetë vetëm i sigurt për t'iu qasur kësaj çështjeje në mënyrë racionale.