Kush tjetër do të dinë se si të dal grurë


Nëse ju ende mendoni mbi se si të dal grurë - unë dua të ju lutem ju, kështu që është procedurë shumë e lehtë.

E vetmja gjë që duhet bërë - një blej mirë për të grurit që ata pothuajse të gjithë ishin në gjendje të buis.

Për ta bërë këtë, kur ju zgjidhni - kujdes kushtoj vëmendje të cilësisë.

Një tregues i cilësisë është mungesa ose shuma minimale e kokrra të grimcuar, si dhe çdo marrëzi në formën e pluhurit, të cilat nuk zbatohet për grurë.

Në çdo rast, në qoftë se - ju dukej i dyshimtë, dhe nuk ka asnjë alternativë tjetër - të marrë 200 gram në mostër. Tani, në të vërtetë.

Si të dal grurë siç duhet

Share metodologjinë tuaj që mund të ndryshojnë pak nga të tjerët në atë që përdor vetëm do të thotë në dorë, por më tepër një mjet.


Nëse ju nuk keni studiuar këtë pyetje, unë do të thoja se është shitur veçmas pajisje të ndryshme të dizajnuara në mënyrë specifike për qëllimet tona.

Megjithatë, shitja unë thjesht nuk kanë përmbushur ato, por sa më shumë për këtë çështje nuk do të shqetësojë - është e vendosur: të përdorin atë që është në dorë. Para se të vazhdoni, unë mendoj se kjo do të jetë interesante për të mësuar në lidhje me përfitimet e grurit rritur në të njëjtën mënyrë.

Dhe, në përgjithësi, siç thashë - të gjitha mjaft i thjeshtë. Sinqerisht, lexues i dashur i faqes, me pyetjen si dal gruri kam kuptuar thjesht eksperimentalisht. Ishte praktikë e pastër pa vnykannya paraprak një pikë e fortë.

Ju vetëm të marrë një filxhan ose kavanoz dhe të bien në gjumë në pjesën e poshtme të saj rreth 0,5-1 cm "material eksperimentale". Kështu, më të mëdha diametri i fund, më mirë. Më mirë në radhë të parë për faktin se ajo siguron një produkt më të mbaruar.

Megjithatë, në qoftë se ju bëni atë vetëm për veten time - ju do të jetë gota mjaft konvencionale apo kanaçe me një volum prej 0,5 litra. Në përgjithësi, të mbuluara një herë, ju duhet të plotësoni në gjithë ujit që kërkohet të pastër në mënyrë që uji qëndroi në katin e një inç më lart fasule.

Temperatura e ujit duhet të jetë në dhomën apo më shumë. Më tej, nuk ka mbulesë, unë lë Bankën e orëve në 10 - 12, pa ndonjë mbikëqyrje.

Kjo është absolutisht asnjë ndryshim kur ju vendosni të qëndrojë.

Gjatë kësaj kohe disa gruri pjesa më e madhe, dhe, më e rëndësishmja, thith. Për informacion të thonë se proteina dhe fibra përmbante brenda, kanë filluar të bëhen më të përballueshme për ushqimin tonë dhe asimilimit.

Sepse këtë herë do të derdh ujin e mbetur dhe i lau grurë. Pasi ata rozmoknuly, ata bëjnë të gjitha yndyrë të tepërt, pluhuri, pluhuri e dhe më shumë.

Prandaj, është e këshillueshme për të larë ato. Tjetra, të derdhë ujë përsëri. Vetëm në një mënyrë të tillë që ajo nuk është e mbuluar grurë. Shumica kokrra duhet të bëjë ujë disa milimetra.

Pas kësaj procedure të thjeshtë, përsëri duke e lënë atë të gjithë në 10 - 12:00.

Pasi ju shkoni përsëri nëpër atë kohë përsëri - ju do të gjeni se disa lakër fasule janë shfaqur. Tjetra, ju duhet të ndjekin rrethanat. Në fakt, në qoftë se shumica e tyre tashmë kanë shoots të paktën 1 - 2. mm - kjo është produkt mjaft i përshtatshëm për konsum.

Megjithatë, në qoftë se disa ende nuk - në rregull. Shpesh ndodh që 10% ose më shumë, ata kurrë nuk do të. Ose do kur tjetri, më të avancuar, do të vdesin gradualisht.

Pastaj, ju ose mund të hani ose duhet të presë për vlerën e mikrobeve 5-7 mm.

Madhësia optimale - 2 - 4 milimetra. Ajo është në këtë fazë të gjithë përmbajnë proteina tretje më e lehtë dhe vitamina nuk do të humbasin fuqinë e tyre.

Dhe, siç u përmend më herët, në krahasim me të tillë një burim i fuqishëm i proteinave dhe ushqime të tjera proteinike tymosur lehtë jashtë. Unë shpresoj tani ju e kuptoni se si të dal grurë.