Kush tjetër do të dinë se si të përdorin krunde për humbje peshe


Pra, kohët e fundit u njoh me informacion se ku për të ngrënë krunde rekomanduar për humbje peshe në çdo kohë.

Ai u tha se ata mund të përdorin në mëngjes dhe në mbrëmje (dhe ndoshta për të vetëm të humbur peshë edhe gjatë natës).

Pra, lexuesit e mi të dashur blog. A nuk e besoj se ata që e shkroi atë sepse personi që e ka shkruar këtë absurditet, thjesht nuk e kupton ushqimin.

Parë i madh gabim përball njeri që dëshiron për të hequr qafe paund shtesë - një injorancë themelore e principeve themelore në ushqim. Për shembull, pasi ne po flasim për shkurtime, unë do të thoja faktin e mëposhtëm.

Që ata janë nxjerrë nga drithërat - nevoja për të filluar për të gjetur se: kur, në fakt, ju mund të hani më të lashtat.

Mos harroni se të gjithë të lashtat, qoftë grurë, thekër, kënaqur dhe të tjera - njerëzit e ndjeshme vetëm hanë drekë.

Dhe në mënyrë specifike, 11:30-14:00 dhe maksimum. Pra, nëse ju dëshironi të humbni peshë duke përdorur këtë ushqim - hani vetëm në këtë kohë. Tani, disa fjalë për përfitimet e mundshme.

Sa i dobishëm krunde për humbje peshe


Në - i parë i meritës së tyre të madhe është se ata janë kampionë të gjitha ushqimet që përmbajnë fibra në përbërjen e tij. Mos harroni kur kemi biseduar në lidhje me yndyrë në ushqime të kisha dhënë këtë informacion me përmbajtjen e saj krunde tejkalon shënojë 40% dhe arriti deri në 44%.

Çfarë ajo na jep dhe se si ajo do të ndihmojë të hequr qafe të "ekstra"? Mos harroni një fakt të rëndësishëm. Më shumë fibër keni konsumuar - më mirë ajo do të punojë zorrët tuaj. Për më tepër, paralelisht, përmirëson funksionin e mëlçisë, veshkave, e tërë gastro - traktin e zorrëve.

Përmirësimi i këtyre organeve dhe sistemeve do të çojë në faktin se të dy asimilimit dhe të qenët i qartë i ushqimit do të përmirësohet. Plus, siç u përmend më herët në artikull vetë është në gjendje për të absorbuar yndyrë të dëmshme për substancën e trupit tonë.

E megjithatë, - për konsum të bollshme fibra - do të përmirësohet metabolizmin, - për të cilat, që ra fjala, duket plotësinë e tepruar.

Nuk do të thotë se kjo është arsyeja kryesore, por ajo nuk është një nga të fundit.

Por, për që të aplikojë shkurtime për humbje peshe - ju gjithashtu duhet të ndiqni një dietë të ekuilibruar gjithashtu. A nuk mendoni se në qoftë se ju vazhdoni të hahet të njëjtën frymë se ende duke shpresuar për një mrekulli krunde - pesha juaj kthehet në normale.

Kjo qasje është e nevojshme në mënyrë të qartë në kompleks. Dhe si ata përdorin? Edhe një herë unë do të përqëndrohet në atë që ata kanë nevojë për të ngrënë jo vetëm drekë të caktuar, por edhe në sasi të duhur. Në aspektin e sasisë - Ju vetëm do të hani rreth 3 lugë.

Kështu, përveç, darkë tuaj mund të përfshijë një sallatë (veshur me salcë kosi shtëpi) apo fruta.

Për këto 3 lugë t'ju sjellë përfitime - shkurtimet e rekomanduara të ngrënë të papërpunuara.

Ju nuk do të duhet për të avull ato, kuzhinier apo të bëjë - tjetër. E vetmja gjë që me të vërtetë e rekomanduar - një para-zhytem për disa orë në ujë të pastër. Nëse ju jetoni në një qytet të madh - thith ujë nga tap nuk është i rekomanduar.

Gjithashtu, unë do të ju jap një tjetër tip se vetëm të kontribuojë për të eliminuar peshë. Nëse konsum ushqimi juaj kryesor do të bien pikërisht në kohë 12-14, dhe të gjitha ushqimet e tjera janë snacks - atëherë ju keni një shans për të hequr qafe të tepërt. Shpresojmë tani, duke e ditur se si të përdorin krunde për humbje peshe - shifër juaj gjithmonë do të normal.