Kush janë Arianėt paraardhësit tanë hariytsy-së


Hariytsy - Njerëzit janë rreth 460 000 vjet më parë erdhi në Midgard - Tokë për shumë njerëz modernë janë kushërinj të drejtpërdrejta.

Tani pyetja logjike: si, në fakt, paraardhësit tanë arritën?

Vendi i tyre origjinal i zgjidhjes apo shtëpi - një sistem plejadë diellor Orioni, e cila është gjithashtu një tjetër emër.

Nga paraardhësit tanë Emri ruajtura pallati Finist Falcon qarta.

Në të vërtetë, hariytsy një zgjidhje në masë në tokën tonë të mbajtur për rreth një pak më shumë se 210 mijë vjet më parë.

Le të marrin një vështrim më të afërt që hariytsy (x Arianėt):

Kjo është garë e pastër njerëzore, njerëzit e shquar e të cilit për rritjen e saj, i cili zakonisht fillon në mes 180 cm dhe 260 e mbyllur.


Përfaqësuesit moderne të këtij lloji - një popull skandinave, popullsia e pjesës veriore të veriut popullit britanik dhe të tjerë që banojnë në rajonet veriore të planetit tonë.

Nëse ju të analizuar fjalën - hariytsy - ajo ka një të vlerave të veçanta të lashtë Vedic. Në të vërtetë, arie do të thotë ata që erdhi nga qielli, parashtesë përpara fjalës, do të thotë saktësisht se ku. Në të gjitha llojet e racës të bardhë ishte gjak i pastër i grupit të parë.

Karakteristikat e jashtme e mëposhtme kishin flokë dhe sy kafe me iris gjelbër. Ne nuk jemi në gjendje të përcaktojnë se çfarë lloj i racës përkasim, sepse për mijëvjeçarin e kaluar ishte e përzier me shumë anëtarë të tjerë të racës të bardhë.

Me karakteristika të dallueshme njerëz të pastër mund të nxjerrë në pah faktin se kultura e tyre ka mbijetuar një takim me forcat e errëta. Kjo do të thotë se metodat e forcave të errëta që janë duke u përdorur kundër nesh, ata thjesht nuk veproi.

Kujtojnë se të errët kryesore instrument - një gënjeshtra të vazhdueshme dhe mashtrimin. Nëse një person fiton dituri dhe umee shquar: Ku është e vërteta dhe mashtrimi është - atëherë ajo do të jetë e lehtë për t'u marrë me manifestime të errëta.

Duke folur për Swarga (hapësirë ​​betejat paraardhësit tanë forcat e errësirës) - atëherë hariytsy qenë gjithmonë ata që e vënë spaceships të kontrollit, dhe u dha atyre të drejtën të vendosë për taktikat dhe strategjinë.

Dhe që të gjithë hariytsy (x Arianėt) ishin të gjithë të shtrihet mësime - njerëz modernë, përfaqësuesit e popullit në konstelacionin e Orionit, ju do të jetë joshja e vështirë apo rrethi. Shumica e njerëzve të një gjuhë të pastër, të cilat në Tokë ndoshta nuk është - është e sages dhe priftërinjve të cilët bazojnë jetën e tyre në menaxhimin e energjisë.

Kështu, kultura Vedic gjithashtu ruan njohuri na tregon se paraardhësit tanë të mund të lëvizin objekte nga mendimi, kishte njohuri për teleportation dhe menaxhohet elementet e natyrës. Kjo njohuri ju vijnë nga anëtarët e konstelacionin e Orionit.

Gjithashtu, hariytsy solli në kulturën tonë një shkrim i organizuar shumë imagjinative.

Nga rruga, nyjë shkrim - kjo është pjesë e sistemit që ishte dikur - pastaj. Dhe piramidat e ndërtuara gjithashtu ende qëndrojnë sot, gjithashtu, janë bërë përdorimin e njohurive të tyre.