Bukë për humbje peshe


Këtu ju ulem në një dietë, kënaq në ushqim, vazhdimisht ndiheni të uritur, ju kap veten duke menduar se gjithmonë duan të hanë. Duket i njohur? Si të jetë në këtë rast? Nuk është e mundur për të mbajtur snacks të vazhdueshme të lehta.

Dhe është e thjeshtë, ne kemi nevojë vetëm për të blerë bukë për humbje peshe, urisë dhe të gëzojnë këto momente crispy feta.

Sa i dobishëm bukë për humbje peshe?

Para së gjithash ajo është me vlerë duke vënë në dukje faktin se bukë për humbje peshe është një produkt që ka një përmbajtje të ulët kalori. Ndër speciet më të dobishme është që të sigurojë bukën e grurit me një strukturë poroze. Kur krijimin e këtyre bukët për humbje peshe mund të ndryshojnë drithëra.


Si një pjesë e bukëve ka përbërësit Miell, ky produkt është klasifikuar si lloje dietetike.

Shumica është se me bukë kalori, që është pak më pak se sa bukë normale. Megjithatë, përpunimi i veçantë ofron një kalorive bukë për përpunim të cilat trupi ynë konsumon fuqi të madhe. Bukë për humbje peshe përmbajnë sasi të lartë të mineraleve dhe vitaminave. Mos harroni të indeve, të cilat në numër të madh të përfshira në ushqim diete.

Celulozë, e cila është një fibër të veçantë nuk mund të tretet nga trupi i njeriut, sepse ajo nuk është në gjendje të prodhojë enzimat në gjendje për të thyer celulozë.

Megjithatë, komponentët që përbëjnë fibër lehtë mbajnë lagështi, duke rritur gungë e ushqimit duke lëvizur nëpër zorrët. Një tjetër veçori mahnitëse e fibër është se ajo është në gjendje për të absorbuar toksina dhe carcinogens, e cila më pas tregon trupin e njeriut.

Gjatë ditës trupi i njeriut duhet të marrë të paktën 25 gram fibra. Për krahasim, kjo masë e fibrave të përfshira në gjashtë copë bukë thekre ose një kilogram bollgur. E pra, ne hamë ushqime çdo ditë? Duke folur e bukës për humbje peshe, ajo është e mjaftueshme për të vetëm 150 gram ushqim për të plotësuar nevojat e përditshme të organizmit në indet normale.

Sot në krijimin e këtij lloj të produktit të përdorur teknologji të ndryshme për të marrë bukë për humbje peshe me karrota, krunde gruri, alga deti. Nga ana tjetër, bukë të furnizuar trupin lehtë proteina tretshëm, kështu që është e nevojshme për muskujt duke punuar gjatë ushtrimit për humbje peshe.