Fruktorianstva, si hap të ardhshëm Syroyid


Le të na kontaktoni ju kujtohet ushqimin themelor të para dhe pastaj, le të flasim për fruktorianstva.

Në nivelin fizik - ushqim të papërpunuara - një specie të shëndetshëm të ushqimit dhe njerëzit.

Gjithashtu, mos harroni fuqinë e nivelit njerëzor dhe shpirtëror, si shumica shkencëtarët ende e konsiderojnë trupin e njeriut vetëm si trup fizik. Ata që praktikojnë dietë ushqimore të papërpunuara duhet të jenë të vetëdijshëm se përdorimi i produkteve të para - të gjitha bimët natyrore dhe ushqime të na japin të energjisë (prana).

Kjo bimë të energjisë janë të gjithë nga dielli dhe mjedisit. Ne, që ra fjala, edhe të marrë këtë lloj të energjisë nga mjedisi gjatë frymëmarrje dhe përmes kanaleve të tjera.

Pra, fruktorianstva - është faza e ardhshme e të para-foodists.

Ju mund edhe të thonë se - një stil të ushqimit që shtrihet në mes dietë të papërpunuara ushqimore dhe të ushqyerit Prana. Por washings mund të merrni të pastër duke kërkuar në diell. Ka njerëz që hanë vetëm energjinë e diellit dhe energji kozmike jo duke e bërë këtë përpjekjet e tyre dhe në mënyrë specifike në përgatitje.

Kur të para-foodists fillon praktikë fruktorianstva - ai refuzon bishtajore, drithëra, arra dhe ndonjë vajra të tjera farë. Kjo është për shkak të faktit se proteinat që hyn në zorrë - duke shkaktuar prishjen e proceseve në qoftë se ushqimi nuk do të marrë kohë.

Më duhet të them se ajo është ushqim, as edhe për çdo Syroyid, dhe nuk ka nevojë për të përshpejtuar kalimin në një dietë në qoftë se ju nuk e praktikojnë dietë të ushqimit monotrofnoe papërpunuara.


Nuk ka nevojë për të detyruar trupin tuaj duke praktikuar fruktorianstva - në qoftë se trupi juaj kjo ende nuk është gati.

Praktikuar ushqim të papërpunuara para dhe pas-A e mendoni si trupin tuaj gradualisht merr më shumë ushqim hapësirë ​​(pranichnomu) dhe kërkon ushqim më pak fizike.

Prandaj, fruktorianstva - një proces i natyrshëm, sepse në fruta, perime të ndryshme, manaferrat, zarzavate të gjithë përmbajnë një shumë të prana dhe energji kozmike në formën e saj natyrore. Sigurisht - kjo është një dietë e re, e cila ka tendencë të jetë Syroyid. Edhe pse në bazë të shqyrtimit Syroyid abstrakte që kam arritur të marrë - kjo sigurisht nuk është pika.

Por, përsëri, trupi juaj ka për të ju tregojnë se ai tashmë dëshiron të shkojë në fruktorianstva, si me dhunë të përshpejtojë zhvillimet thjesht nuk kanë punuar.