Shëndeti Promovimi përmes forcim


Promovimi shëndetësor mund të bëhen përmes forcim.

Mund të thuhet se për ngurtësinë - një sistem të tërë të rritur elasticitetin e njeriut.

Arsyeja është se një qasje e tillë sistematik i ndihmon njerëzit të ngrejë kufirin e trupit.

Ose, me fjalë të tjera, përveç qëndrueshmëri.

Në shumicën e rasteve, forcim sot kuptoj si derdhje pishina me ujë të ftohtë në dimër.

Ky kuptim primitiv, si not dimrit dhe ujit derdhje - ajo është vetëm duke rritur rezistencën e temperaturës. Edhe pse tashmë dhe ajo i kushton rëndësi të madhe për formimin e një qasje korrekte në jetë.

Paraardhësit tanë e dinin forcim si blerjen e rezistencës ndaj pesë elementet bazë. Këto elemente të ujit, tokës, zjarrit, erës dhe eter. Kjo është edhe zhvillimi i vazhdueshëm i aparatit vestibular, muskujt e ndryshme, tendons dhe të organeve të tjera të trupit.

Për më tepër, njerëzit gjithashtu e kuptojnë nevojën për të zhvilluar trupat e tyre të hollë dhe predha. Sot, në përgjithësi, pak edhe të mendojnë për këtë. Jo se edhe të fillojnë të zhvillojnë praktikën e tyre.

Këtu ju praktikë forcim të thjeshtë. Pasi ka një mundësi të ecin pa këpucë - të bëjë atë pa i kushtuar vëmendje të frikshme "patate shtrat urbane." Nëse e majta në natyrë, ose shkoi në pjesën tjetër - të përpiqen sa më shumë të jetë e mundur për të bashkuar me natyrën.


Edhe njëjti veprim primitiv do t'ju ndihmojë të harmonizojë energjinë e brendshme.

Këto janë hapat e parë që ndikojnë në formimin e një jetese të shëndetshme. Kështu, forcim juaj do të zhvillohet natyrshëm, dhe që ju të merrni më shumë energji nga të gjithë natyrës.

Një tjetër praktikë - forcim të mendimit. Në praktikë në përgjithësi pothuajse asnjëherë nuk flasin. Edhe pse praktika e mendimit forcim - është praktika më të fuqishme që ndikojnë në mënyrë jetese të shëndetshme. Kjo është për shkak të faktit se energjia e ajrit të fortë.

Ajo është e kufizuar në atë që ju gjithmonë i kushtoj vëmendje për mendimet tuaja. Nëse mendime pozitive - kjo është në rregull.

Dhe në qoftë se ka një dominimi i mendimeve negative - vetëm të përpiqen për të hedhur jashtë kokat e tyre dhe të kthehet ide të mira. Kjo praktikë do të çojë në atë që mendimet tuaja të mira do të shtypur çdo manifestim të sëmundjes. Ju do të ndjehen më mirë për veten tuaj.

Kjo është detyra kryesore e atyre që duan të fillojnë një mënyrë jetese të shëndetshme. Nga rruga, shkruani mendimet tuaja më poshtë. E megjithatë, këtu është një video të ftohtë për mua, instrumentit më të pazakontë: