Acidi folik për burrat dhe acid folik për konceptimin e nevojshme jo më


Përshëndetje miq! Sot unë njoftim se gjithnjë e më shumë njerëz kanë bërë të interesuar në pyetjen: si i dobishëm acid folik për meshkujt, ajo vitaminë B9.

Në të vërtetë, jo vetëm burrat por edhe seks më të drejtë e kanë bërë të interesuar në këtë temë, sepse ajo është gjetur se acid folik e mirë për konceptues pasardhës është një domosdoshmëri.

Por, në fillim unë dua të theksohet se ju nuk duhet të merrni varur deri plotësisht dhe të jetë fanatik në lidhje me këtë çështje.

Po, sigurisht, B9 i rëndësishëm dhe i nevojshëm për ne që të krijoj se si, dhe për qëllime të tjera.

Por, ndërsa ju vetë e dini shumë mirë se trupi ynë kërkon komponimet dobishme të shtrenjta dhe të tjera dhe substanca (p.sh., vitamina B dhe të tjera elemente të rëndësishme gjurmë të tilla si hekuri) për të ruajtur jetën normale.

Pra, lexoni këtë artikull, mos harroni këtë.

Acid folik për Burrat


Sigurisht, mendimet e para që vijnë në mendje më - është ndikimi në funksionin seksual dhe mundësinë e konceptues një pasardhës të mirë. Po, kjo shumë, por ne ende do të flasim kur prekje pak më të ulët në temat e konceptimit. Tani për tani, le të flasim për një tjetër takim.

Çfarë është acid folik?

Për meshkujt acid folik është e nevojshme kryesisht për:

 • Rritja e indeve të muskujve. Fakti se një nga funksionet e vitaminës - një burrë të ndihmuar trupin për të krijuar qeliza të reja, dhe pastaj, kur qelizat janë krijuar, gjithashtu të ndihmojë në punën e tyre normale.

 • Operacioni i duhur i palcën e eshtrave. Fakti se truri ynë kryen një sërë funksionesh, ushqyesve të saj të duhur të ushqyerit është thelbësore. Për shembull, ju them një gjë që palca e eshtrave tërthorazi ndikojnë në funksionimin e duhur të sistemit riprodhues. Dhe kjo është vetëm një nga funksionet e tij.
 • Rritja. Nga - për shkak të mungesës së një pryhalmovuyetsya njerëzor ndarjes qelizore B9 dhe në këtë mënyrë rritja ngadalësohet.
 • Sistemi nervor. Kështu, në qoftë se një njeri është mungesa e kësaj substance, ajo është më e vështirë të koncentroheni. Kjo madje mund të ketë disa çrregullime mendore (depresioni, pagjumësia konstante, etj).

 • E rëndësishme!

  Për të ushqyer plotësisht vitaminë në trupin tonë, por edhe plotësisht zasvoyuvavsya atje, ju duhet të zgjedhin për veten e tyre vetëm produkte të dobishme të përmbajë B9.

  Acid folik për konceptimin

  Bazuar në opinionet e shkencëtarëve të zhvillimit të familjes dhe të fëmijëve në Britaninë e Madhe thonë se hetohen pyetjen ndikimi i acidit folik për konceptim fëmijë.

  Po, ata kanë gjetur se në qoftë se një burrë apo grua është një mungesë të kësaj vitamine - ato mund të jenë të prekur prodhimin normal të gjakut të ri. Prandaj, të gjitha organet dhe sistemet që nuk do të marrin ushqim të përshtatshëm dhe mbushje që është e nevojshme.

  Ne konkludojmë se konceptim ose mund të shkoni me çrregullime që ndikojnë në shëndetin e një fëmijë në të ardhmen, ose nuk ndodhin.

  E pra, jo, unë dua të shtoj në lidhje hormoneve dhe sistemit imunitar. Kështu, në burra me ushqim do të vijnë sasi të vogla të substancës - në sistemin imunitar, si dhe organet përgjegjëse për prodhimin e hormoneve të nevojshme për konceptim mund të fillojnë ndryshime negative.

  PS: ju lutem komentoni me artikullin në lidhje me acid folik për burrat. Gjithashtu, tregoni miqve tuaj të cilët planifikojnë për të në të ardhmen e afërt "për të bërë rimbushjen" që acid folik të krijoj detyrueshme në këtë rast trim.

  Kjo mund të bëhet përmes butonave mediave sociale që ju shihni më poshtë.