Feijoa dhe pronat e të dobishme


Vjeshtë vonë është shoqëruar me fillimin e shitjeve të këtij fruta ekzotike si pineapple gujava. Cilat janë Pronat e dobishme Feijoa dhe si të përdorin atë, unë do të diskutojnë në këtë artikull. Mos e injoroni këtë fryt si një feijoa është një sasi të madhe të pronave të dobishme të cilat kanë një ndikim pozitiv në trupin e njeriut. Shije dhe aroma e Myrtle krahasueshme me luleshtrydhe dhe kivi.

Disa njerëz ndjehen shijen e pineapple. Ajo rezulton se recetë me pineapple gujava mund të jenë shumë të ndryshme. Në ushqim mund të konsumohen vetëm fruta plotësisht e pjekur, e cila duhet të jetë e butë. Por problemi kryesor është se këto fruta dëmtuar shpejt, kështu dyqane shiten jo vetëm ende gujava pjekur pineapple.

Për të Feijoa prona të dobishme provuar në maksimum, pasi blerja e fruta duhet dhënë disa kohë deri në maturim. Mish i pjekur një pelte frutash përngjashëm.

Është e nevojshme për të realizuar për veten e tyre se feijoa speleo, kështu që është më e dobishme për njerëzit. Cilat janë pronat e dobishme e frutave të fshehura? Pasuri Feijoa kryesore është se ajo është pjesë e jodit. Në kuptim të këtij myrtle pika mund të krahasohet me peshk dhe prodhimet e detit të tjera. Duhet të theksohet se si pjesë e frutave tropikale përmban komponimet saktësisht shpjegueshëm jodit, të cilat janë të absorbohet mirë nga organizmi.

Por pronat e dobishme e feijoa nuk mbaroi këtu.


Si pjesë e këtij fruti përmban sasi të mëdha të vitaminës C, saharoze, pektin dhe fibra. Këto karakteristika sugjerojnë se Feijoa që mund t'i atribuohet në mënyrë të sigurtë në ushqim shëndetësor grup.

Ne rekomandojmë përdorimin e frutave në probleme të tilla si atherosclerosis, sëmundjet e traktit gastrointestinal, pielonefrit. Për shkak të numrit të madh të elementeve të dobishme që përmbahen në myrtle, fruta të përkryer rrit imunitetin e njeriut.

Në lëkurën e këtij fruti ekzotik përmban shumë antioksidantë. Por lëkura Feijoa shumë thekshëm, kështu i freskët ajo është ngrënë rrallë. Më shpesh ajo është e tharë dhe brewed çaj.

Sam Myrtle mund të përdoret si fruta të rregullt. Por shumica e frutave është përdorur për të shtuar një shumëllojshmëri të salads dietetike.