Fakte Unique rreth fara kungull pronat e dobishme janë të njohur edhe për fëmijët


Siç e kemi parë në artikullin e mëparshëm: fara kungull janë pronat e dobishme janë tharë vetëm.

Sigurisht, që - se ka Prok e skuqur, por kjo nuk është ajo.

Për shembull, kur pjekje, shfarosur ata komponimet që janë në gjendje për të pastruar trupin tuaj e parazitëve dhe krimbat që jetojnë në zorrët tona.

Dhe, për fat të keq e pranojnë këtë fakt - shumica prej nesh, në një mënyrë apo një tjetër, të jetojnë të ndryshme "krimbat".

Ky fakt ka qenë i njohur për një kohë të gjatë, sepse njerëzit që dëshironin të eleminuar këto mysafirët e padëshiruar - shpesh u përpoq për të ngrënë fara kungull. Kjo është një farë e tharë, siç e thashë, nuk janë komponime të tilla si kukurbityn duke vepruar në krimba si agjent paralizuar.

Si rezultat, ata nuk mund të mbajë më në muret e zorrëve dhe do të shtyjë ata nga trupi kalon nëpër inde gut, si dhe mbetjet e ushqimeve të tjera.

Për pasojë ishte 100% - kjo - e rekomanduar për të ngrënë fara të thata për 5 ditë - 7 ditë rresht.

Ju do të keni mjaft për të ngrënë 100 gram (peshë e më të bërthamave) midis ngrënies. Por nuk është vetëm përfitim.

Fara kungull janë prona të dobishme


Vazhdimi tema e zorrëve dhe të tretjes në përgjithësi, mund të përmendim faktin se ata kanë një ndikim tonik në stomakun tonë dhe zorrët tona. Plus, Ayurveda thotë se ushqimi është ngrohja.

Në - i parë - për faktin se më farë është vaj, dhe - së dyti, sepse ata kanë proteina që gjithashtu ndihmon ngrohtë e trupit. Duke folur veçmas për ku produkti përmban proteina - këtu vjen farën e kësaj bime, ndoshta në vendin e parë.

Në aspektin e peshës së thatë të më proteinave bërthamave është i pranishëm në 30%. Prandaj, ata rekomandojnë të hahet të gjithë njerëzit në dimër, dhe njerëzit që vetë të klasifikuara si "Merzlyakov". Vëmendje e veçantë i kushtohet dua të naftës, e cila është nxjerrë nga fara.

Në - Së pari, ajo është përdorur jo vetëm për ushqimin e njeriut dhe për qëllime mjeksore.

Nëse përdoret në ushqim, prania e një poli ngopur acide yndyrore, dhe prania e efektit unsaturated të madh në proceset metabolike dhe të punojnë të gjithë Gastro - traktin e zorrëve.

Por mos harroni faktin se shumica e naftës në fara të pranishëm në 52% - 55%. Kjo do të thotë se të njëjtat fara Kushin 150 gram - ju merrni rreth 70-80 gram të acideve yndyrore të pastër, të cilat janë normë për të ushqyerit të njeriut.

Më vete, domethënë të naftës nuk mund edhe të blej. Nëse ju thoni zbatimin praktik - ju mund të bëni për veten tuaj lëngun e mishit që do t'ju ndihmojë forcimin e flokëve dhe rivendosjen e tyre.

Për ta bërë këtë, të marrë së bashku me predha (kërkuara thata vetëm) fara, dhe të mbushur litër e tyre gjinore të ujit të nxehtë.

Dhe të komponimeve të dobishme nuk e kanë humbur fuqinë e tyre - nevojën për të ndërtuar një dush me ujë dhe kuzhinier në një banjë të tillë rreth 30-35 minuta. Pasi supë është gati, ajo mund të filtrohen në një enë të veçantë dhe, pas përdorimit, të vënë në frigorifer.

Megjithatë, ajo është e rekomanduar për të vënë në fund të jo shumë të ftohtë. Dhe në qoftë se ju thonë për të përdorur, të zbatohet një nevojë zierje për flokët lahen dhe fshij rekomanduar jo vetëm që është e flokëve, dhe kokës.

Procedura për të kryer çdo ditë për 3 - 4 javëve. Në një shënim për ju, lexuesit blog do të thonë se vetë prona të dobishme e fara kungulli janë gjithashtu në trajtimin e jo vetëm flokëve, por edhe sëmundje të tjera të rënda, të cilat mund të lexohet këtu.