Studiuar me kujdes përbërjen e reçel


Përshëndetje miq! Kohët e fundit një vuri në dukje nevojën për të përcaktuar përbërjen vetë jellies, marshmallows dhe ëmbëlsirat e tjera, si dhe të tregojnë të tjerëve për të.

Për që shkoi në dyqan dhe tërësisht u shqyrtuar etiketë paketë për një produkt të dhënë.

Dhe gjëja e parë që kam hasur - nga nënvlerësim të saj, me sa duket e produkteve të sigurta.

Sigurisht, sot ëmbëlsirat e bëjnë një të bukur, aromatik dhe e ëmbël shumë.

Por, doli, ne duhet të paguajnë një çmim.

Pothuajse të gjithë të mbushura me këto ëmbëlsirat u panë komponentët e dëmshme.

Megjithatë, në sasi të mëdha.

Dhe duke shikuar në disa pako të parë për veten e tij e bëri në përfundimin e parë, sepse që të kënaqen gjuhën tonë dhe preferencat tona shije ne të paguajnë në mënyrë që trupi juaj merr shumë ngjyra, preservatives dhe substancave të tjera të dëmshme. Por le detaje mbi përbërjen e reçel.

Përbërja e reçel


Kur isha në dyqan, unë menjëherë mori idenë e gatimit këtë delikatesë në shtëpi. M'u kujtua se në mënyrë që të përgatisin veten për këtë "vkusnyashku" nevojitet vetëm një komponentë pak:

 • ujë
 • fruta nevrikosur,
 • sheqer,
 • Acid limoni.
 • Në fakt, ajo është mjaft e përbërësit natyrore është veçanërisht asgjë për të frikës këtu.

  Në këtë produkt, ka proteina të plotë, karbohidratet, dhe madje edhe disa vitamina dhe mineralet në sasitë e mbetura. E vetmja gjë që të jenë të frikësuar e të ngrënit, sepse kur ju nuk e vërejnë përdorimin e të dy pjesëve të zhduket një nga një.

  Ekziston edhe receta shtëpi në të cilën nuk janë: pektin dhe xhelatinë . Por unë jam i recetave të tilla skeptike, si dhe pektin, xhelatinë dhe nuk është shumë i dobishëm për shëndetin tonë.

  Por kur kam shikuar në paketën në dyqan dhe studiuar këto rezervat marmelatë prodhues të ndryshëm, kam kuptuar se kam nevojë për të shpejt të drejtuar në këtë artikull, siç e kemi mashtruar vetëm. Në kimise ngurta atje për të gjetur se - ai nuk mund të jetë ndryshe.

  Në arsenalin atje:

 • Emulsifiers e trashese (për të krijuar volum)
 • Amidoni (gjithashtu ndihmon në ndërtimin dhe ruajtjen e formë)
 • Enhancers Flavor (që ne nuk e kërceu mbi këtë shijshëm)
 • Shije dhe preservatives në sasi të mëdha.
 • Ka pasur, natyrisht, nuk janë komponente të tjera, por ajo është më e rrezikshme, të cilat janë të dëmshme për shëndetin tonë.

  Marmalade në postin

  Këtu janë disa fjalë unë do të them rreth agjërimit. Kështu, gjatë agjërimit është e rekomanduar që të heqë dorë origjinën hahet kafshëve (mish, peshk, vezë). Dhe çështja nëse ju mund të hani reçel në një post lind nga fakti se ky produkt është duke u shtuar që rrjedhin nga pjesët e kafshëve.

  Sot këto derivatet bëni xhelatinë dhe pektin. Pra, në thelb, në qoftë se shtëpia produkt dhe ju e dini saktësisht se çfarë ajo e bëri - atëherë gjithçka është në rregull. Por në qoftë se paketa në ndonjë mënyrë tregoi se përbërja përfshin derivate të kafshëve - ". Vkusnyashku", atëherë në qoftë se unë dua shumë, shikoni për një tjetër

  Përfitimet dhe dëmet e reçel

  Siç mund ta imagjinoni, përfitimet dhe dëmet e reçel do të varet se si bëhet e saj.

  Nuk është e rekomanduar për të blerë në dyqan. Ju vetëm veten e tyre dhe të zbresë për të studiuar përbërjen e reçel nga prodhues të ndryshëm. Është më mirë për të marrë kohë dhe të bëjë atë vetë.

  Marshmallows Përbërja dhe karamele

  Vetëm dje kam shkruar një artikull në lidhje me përbërjen e alte. Në të unë gjithashtu u tha se ku për të bërë atë sot në punë. Për të qenë i sinqertë, kam bërë për vete një tjetër konkluzion se marshmallows prodhuese që e bëjnë sot, asgjë nuk është e shenjtë. Në fakt, të gjitha unë përshkruar në një artikull të mëparshëm.

  Tani për karamele. Ajo është gjithashtu mjaft delikatesë e shijshme, e cila është edhe tani vënë në transportues. Që unë nuk kam studiuar në detaje. Prandaj, në të ardhmen e afërt, pas studimit dhe analizës, dhe të botojë një artikull në lidhje me përbërjen e karamele.

  PS: ju lutem komentoni mbi këtë nen, në përbërjen e reçel dhe të shprehë mendimin tuaj. Gjithashtu, nëse është e mundur, klikoni mbi butonat më poshtë Bookmarking Social.