Kujdes gjetur çelësat për lumturinë


Çdo njeri është i dënuar të lumturisë dhe ka marrë çelësat e lumturisë në lindje.

Mos harroni kur ishin të rinj - universi dhuruar ju lumturi dhe kujdes.

Prindërit t'ju mbrojtur dhe të ju jap më të mirë ata mund.

Ju keni qenë të pranishëm, kujdesur për të, dhe hipi në një carousel ritëm. Gjithësia gjithmonë ju japin energji më të mirë në formën e dashurisë prindërore dhe dashuri familjen tuaj.

Koha kaloi, dhe shumë kanë harruar lumturinë. Rritje deri, kemi humbur çelësat për lumturi.

Le të mendojmë për lumturinë në jetë dhe për të gjetur çelësat humbur me lumturi.

Çelësi i parë dhe kryesor të lumturisë - energjia e dashurisë. Energjia më e fuqishme në univers - dashuria.

Prandaj, në qoftë se ju jepni dashuri për të tjerët - ju jeni të sigurt për të marrë atë në numër edhe më të madh. Është testuar në përvojën e tyre në mënyrë të përsëritur.

I dytë kryesor - duke luajtur jetojnë. Shpesh, njerëzit e bëjnë në kokën e tyre paraqesin pengesa dhe sfida. Dhe kush ju tha se çdo gjë duhet të jetë e komplikuar? Në të vërtetë - të gjitha lehtë. Sigurisht, secili prej nesh në jetën e vështirësi të llojeve të ndryshme.

Mund të jetë kështu që ju jeni të gatshëm për çdo gjë vetëm për hir të vuajtjeve tuaj pushuar. Dhe e vetmja gjë që ju mund të shpëtojë nga ajo - qëndrimi juaj për vështirësitë e hasura. Nëse ju do të besoj se ky është një fenomen i përkohshëm - jetoj atëherë ajo do të jetë shumë më e lehtë.


Prandaj, ju lutem të pranojë një herë dhe për të gjithë jetën tuaj - një argëtim dhe lojë emocionuese. Për shkak të kohës që ju do të kuptoni se si gjërat të vërtetë të thjeshtë.

Çelësi i tretë - jetoj momentin. Më shpesh përmend që ju rrethon. Ndoshta ju nuk keni arritur qëllimit tuaj isha i vogël - por ju tashmë kanë vlera të tjera.

Këta janë njerëz që ju duan, jashtë i madh moti, një furnizim të mirë të shëndetit, dijes dhe përvojës, apo diçka tjetër. Mendoni për vlerat tuaja, ju tashmë keni sot. A është e gjitha e keqe?

Katërt - një gjë e preferuar apo hobi. Nëse ju gjeni ose keni gjetur gjë tuaj të preferuar dhe kuptimin e jetës - ju keni arritur tashmë shumë.

E gjithë bota dëshiron atë që ju keni gjetur shkakun tuaj të preferuar.

Dhe një herë ju të gjeni atë - Ju do të ndjeni energjinë e lumturi dhe kënaqësi. Unë shpresoj që përmbante çelësat e lumturisë do t'ju ndihmojnë në të ardhmen.