Cili është përfitimi i vërtetë i grurit sprouted


Që temën për të cilën përfitimet sprouted grurë nuk përshtaten në një artikull - Ky artikull është një vazhdim logjik i iniciuar më parë.

Dhe nëse ju jeni për herë të parë vizitoi këtë burim - unë ju rekomandojmë të lexoni pjesën e parë këtu.

Për ata që tashmë kanë diçka - një ide që pas pjesës së parë, unë do të thonë se embrion është përdorur gjerësisht për trajtimin, jo vetëm si ushqim.

Dhe kur ai shkroi artikullin e mëparshëm, kam harruar të ju tregojë për atë kohë. Po, të gjitha pozitive dhe e mirë, por në qoftë se ju do të hani në mesditë. Ishte në këtë kohë të absorbohet çdo gjë në mënyrë të përkryer me tretje tonë të grurit.

Nëse ata hanë në mëngjes ose në mbrëmje, pavarësisht nga dobia e tyre të madh - ajo do të jetë lufta e keqe mbrapa, para së gjithash, në psikologjinë tuaj.

Fakti se të gjitha kokrra kanë një energji shumë të fuqishme psikike, e cila është neutralizuar vetëm kulmin e aktivitetit diellor - domethënë, në pasdite. Prandaj, në qoftë se ju hani kohën e gabuar - për herë të parë fillojnë të ndjehen të stresit mendor.

Sidomos në qoftë se ju hani drithëra natën shpesh. Rekomandojmë të mbani mend apo madje, nëse është e nevojshme, për të regjistruar. Ajo ishte devijim i vogël, por mjaft i rëndësishëm. Tani më afër këtë temë.

Çfarë është përdorimi sprouted grurë


Si më parë, ne kemi parë çështje lidhur vitamina dhe minerale - është si, gjithashtu, i kërkuar diçka - diçka për të shtuar.

I favorizuar për ne që kur procesi i rritjes - e njëjta sasi e mineraleve, vitamina, kripëra fillon të rritet ndjeshëm.

Kjo është konfirmuar nga studime të shumta si shkencëtarët tanë dhe të shkencëtarëve - mbi kodër. Ky është një lajm i mirë. Në - Së pari, të gjitha ato komponimet cila ka pothuajse është zhytur menjëherë nga zorrët tona dhe, me anë të gjakut, të kryera në me të gjitha pjesët e nevojshme të trupit.

Në - e dytë, kështu që është një produkt unik që është në gjendje të lidhë toksina përmes zorrëve dhe të shfaqin ato jashtë. Pra, 200% fitore të fitojë situatë. Çdo gjë që ju duhet të merrni, por edhe të dëmshme nxjerrin jashtë.

Prandaj, grurë, si disa produkte të tjera proteinike - një nga të preferuarat e mia. Vetëm këto arsye fidanë rekomandojnë të hahet ata njerëz që shkuan përmes një sëmundjeje të rëndë dhe trup ende të dobësuar.

Ose, në qoftë se ju keni një orar të rënda të punës dhe punën e madhe - Kush në kohën e drekës, ju do të mbani mendjen tuaj në ton të mirë. Nëse ju stërvitje dhe ende hani lakër - sinqerisht, ju humbni shumë.

Vetëm një rekomandim. Nëse ju doni të ndiheni rezultate të vërtetë të mirë - unë rekomandoj të hahet atë për të paktën dy javë. Kështu, Kushi, jo fanatizmi, jo më shumë se 100 gram në ditë - një javë do të shohin rezultatet.

Nëse ju jeni një atlet apo aktiv fizikisht Puna e vështirë - se ajo është një proteinë do të mbulojë një pjesë të asaj që është e nevojshme. Kështu, shumica e aminoacidet janë shumë më të dobishme. Dhe një javë më vonë - të dytë, të vini re se kapaciteti mendor dhe energji krijuese rritur.

Kjo është veçanërisht e vërtetë për studentët në sesionet dhe njerëz krijues dhe krijuese. Tani, i dashur lexues, ju keni informacion të gjerë mbi grurin çfarë përfitime sprouted, konkluzionet e të cilave ju mund të bëni me veten.