Çfarë është trajtimi i dietë ushqimore të papërpunuara


Në mënyrë që të kuptojnë plotësisht ose mund të ndihmojë një person Trajtimi i dietë ushqimore të papërpunuara - Ju duhet të mësojnë se si të dalin në sëmundje të trupit tonë.

Thashë më parë se të gjitha sëmundjet tona të shfaqet në fillim të avionit delikate (së pari ndikon në trupin tonë delikate), dhe zhvillim është në nivelin fizik.

Pra, në qoftë se ne e konsiderojmë fazën fillestare të sëmundjes në nivelin fizik - ne mund të shohim se shkaku është një funksion i dëmtuar qelizë.

Për shembull, të marrë ndonjë gjëndër në trupin tonë. Ose gjëndër është zgjedhja funksioni kryesor (sekrecion) të gjitha sendet për të cilat është përgjegjës.

Pra, kur një person ha gatuar vetëm ushqim - ne mund të sigurtë të themi se gjysma e substancave të lëshuar çdo gjëndër në trupin tonë - jo vetëm në gjendje për të kryer plotësisht detyrat e tyre.

Dhe arsyeja për këtë - trupi nuk ka marrë plot "të gjalla" blloqe ndërtimi prej të cilit të gjitha organet e saj mund të prodhojnë materialin e nevojshëm.

Pra, është e mundur për të trajtuar dietë ushqimore të papërpunuara, ju kërkoni?


Definitely unë mund të them se trajtimi i dietë ushqimore të papërpunuara është jo vetëm i mundur, por edhe e domosdoshme për shumë njerëz. Edhe nëse personi nuk e kishte praktikuar dietë ushqimore të papërpunuara është - vetëm përdorim periodik i ushqimit jetojnë mund të jenë një parandalim i shkëlqyer dhe trajtimin e shumë sëmundjeve.

Për shembull, nëse një person është i sëmurë ftohtë - asgjë nuk e pengon atë gjatë sëmundjes për të qëndruar ndërsa të para-foodists, siç dihet rekomanduar Syroyid. Por ti, lexuesi im i dashur, mund të mendojnë, "Po unë aq i sëmurë, trupi im është i dobët, dhe vetëm ushqim ne mund të japim forcën tonë e trupit."

Këto mendime nuk ishin shumë kohë më parë dhe unë kam. Por pastaj kuptova se gjatë të njëjtave ftohjet e trupit tonë të pastër nga papastërtitë dhe toksina. Ju vetë mund të kujtojnë se gjatë sëmundjes doni të hani më pak.

Dhe në qoftë se ju në mënyrë të dhunshme "shtyrë" në ushqim në stomak - trupat tanë mund të jenë pjesë shtesë e toksinave, jo shpëtim.

Nga ana tjetër, nëse ju jeni në një pak - pak përdorim të ushqimit të papërpunuar - kurë natyrale mbajtur dietë ushqimore të papërpunuara.

Është shumë e thjeshtë. Trupi do të tërheq fëlliqur akumuluar dhe toksina, dhe ju do të ushqyer atij një material të ri ndërtimi të plotë. Tani pyetja tjetër: "Edhe në qoftë se parandalimi fillojnë të hahet vetëm ushqim të jetojnë - çfarë produkte duhet të përdor?".

Dhe në këtë artikull do të ndihmojë "menu Syroyid." Sa për sëmundje më serioze se të ftohtë - nuk është një qasje e periodik nuk do të funksionojë. Në këtë pikë është e nevojshme për të përfunduar tranzicionin.

Unë do të thotë, në qoftë se ju doni një shëndet dhe nuk duan të masakrojn trupin ose procedura të tmerrshme të mjekësisë - do të keni për të krejtësisht të lëvizur në ushqim të jetojnë dhe jo të shikojmë se çfarë thonë të tjerët për rreziqet e ushqimit të papërpunuar.

Ndoshta ju keni diçka për të shtuar në trajtimin e dietë ushqimore të papërpunuara?