My dietë të papërpunuara ushqimore në dimër është aq


Që kjo është blog autor im - se i dietë të papërpunuara ushqimore në dimër Unë dua t'ju them nga përvoja personale dhe ndjenjat që kam mbijetuar.

Por le të fillojë historinë tonë, ndoshta nga fakti se ajo është e dimrit unë u zhvendos në modelet e mia të reja të hahet.

Dhe unë them se kjo nuk të pëlqen - atëherë mburrem apo çfarë ju mendoni se kam bërë.

Kjo është vetëm përvoja ime, sepse në atë moment, unë filluan të ndihen se nuk ka më nevojë ushqim të zier dhe të skuqur. Dhe për të qenë të saktë - pikë që shënoi ushqim të papërpunuara para dhe pas - në mes të janar.

Prandaj, në qoftë se ju bëni të përfshijnë pyetje rreth asaj se si ju mund të shkoni dietë ushqimore të papërpunuara në dimër - mos u bëni merak, sepse kjo nuk është shumë e vështirë.

Kjo është gjëja më e rëndësishme që ju duhet të kuptoni - është se si për të ndërtuar dietën tuaj?

Shkarko fund është se çdo person në të ftohtë është më shumë energji për të ruajtur jetën trupin mbështetje sesa në mot të ngrohtë. Kjo është një e vërtetë e njohur nga të cilat ne duhet të bëjmë një fillim kur ne mendojmë se çfarë kemi?

Prandaj, dietë të papërpunuara ushqimore në dimër kërkon individë të atyre ushqimeve që kanë një efekt të ngrohjes, por gjithashtu përmbajnë kalori të lartë. Për shembull, një nga elementet dalluese dhe thelbësore në tryezë Syroyid - është mjaltë.

Kjo është një lartë-dhe ka një grup shumë të pasur të vitaminave dhe mineraleve.


Është e rekomanduar për të përdorur në mëngjes në sasi të vogla për shkak të faktit se mjalti është zhytur më mirë në mëngjes.

150-200 gram në ditë - ju jeni një sasi kreu i tillë i mjaftueshëm. Por jo vetëm mjaltë të jetojnë vetëm. Gjithashtu, të ftohtë të jetë shumë mirë të hahet fruta të thata. Ato janë veçanërisht të dobishme në periudhën e mëngjesit, dhe me këtë rast është shkruar një artikull të veçantë titulli i të cilit është "fruta të thata dhe ushqim të papërpunuara." Lexoni, mos zhgenjeheni.

Shkurtimisht them se çfarë do të jetë tretje më i lartë i frutave të thata, nëse hahet në mëngjes dhe para-ngjyhet në ujë. Nga përvoja ime personale gjithashtu thonë se dietë të papërpunuara ushqimore në dimër mund të kryhet në mënyrë të sigurtë jashtë vazhdimisht të hahet arra.

Jo vetëm që ata të ngrohtë deri, të kryer një sasi të madhe të energjisë, por ende është një burim mjaft i mirë i proteinave. Veçmas në këtë produkt, ju mund të mësoni nga artikullin "arra dhe ushqime të papërpunuara." Kjo nuk është vlerë zakydatysya ato gjatë gjithë ditës.

Ju do të jetë mjaft e mjaftueshme për të ngrënë, gjithashtu, rreth 150-200 gram gjatë ditës. Unë do të doja të shtoj se hikërror ngjyhet gjelbër - një tjetër element të rëndësishëm të dietën tonë në të ftohtë dhe acar. Thith atë për disa orë - dhe është gati për përdorim.

Gjithashtu vini re se papërpunuara ushqimore praktikuar dimër ju mund të hani ushqim që mbart një efekt ftohës dhe ju të hani të gjitha Syroyid njohur.

Për shembull banane në një anë ftohur, dhe të tjera është një burim i mirë i karbohidrateve në planin. Pra, zgjidhni një ushqim që mund të ftohur pse, por ende rezerva të pasur të energjisë. Çfarë ju hani nga nëntori në mars?