Kush është lumturi më e madhe në jetë


Le të gjetur se: çfarë, në fakt, Lumturia më e madhe në jetë ?

Në nenet e mëparshme, ne kemi marrë me çështjen e lumturisë.

Dhe ata që kanë filluar seriozisht për të studiuar këtë pyetje, ndoshta përballur edhe me faktin se ajo është - se është më e thellë se sa duket në shikim të parë.

Për t'iu përgjigjur pyetjes, çfarë është lumturia më e madhe në jetë, ne përdorim përvojën e paraardhësve tanë dhe Veda.

Të Vedas thonë se ai i cili e zbuloi dhe e realizuar qëllimin e tij në jetë - të jetës së tij do të jetë gjithmonë një festë. Natyrisht, të gjithë gëzimin e jetës në këtë kurs do të merrni e vështirë.

Është e vështirë sepse shpirti ynë kërkojmë gëzimin e çdo gjë që ndodh në jetë.

Për shembull, nga marrëdhëniet familjare në marrëdhëniet me miqtë e vërtetë, nga rritjen personale, etj

Megjithatë, "mashtrim" është se ne secili kemi talentet e tyre specifike. Për shembull, ka një njeri që vallet trokitje e lehtë dhe fiton miliona në të.

Ai thotë se kjo është lumturia e tij më e madhe në jetë.

Nuk është një njeri që i pëlqente të rritet dhe të zhvillohet kopsht. Ai gjithashtu gjithmonë i lumtur në jetë. Ju keni talentin. Duhet të ketë. Një pyetje tjetër - ndoshta ju nuk e kanë përcaktuar atë.

So. Ju mund të mësojnë dhe të merrni më lumturi në jetë, kur ju të gjeni qëllimin tuaj në jetë. Se pse keni ardhur këtu. Ajo është duke bërë atë që ju pëlqen do t'ju japë energji dhe entuziazëm në fushat e tjera të jetës tuaj.


Paramendoni ju jeni duke bërë atë që ju pëlqen të bëni gjithë jetën time, dhe për këtë edhe ju paguajnë para. Këtu ajo është lumturi. Kështu, ju të ndaluar duke punuar, si ju dhe aktivitetet tuaja kështu që ju lutem.

Edhe në qoftë se për - arsyet që - se zona e jetës tuaj që ju jeni duke përjetuar vështirësi ose janë të pasur probleme - entuziazmin e gjërat tuaja të preferuara do të jetë një shumë të mbivendosjes me problemet e saj të energjisë.

Në këtë mënyrë, ju gjithmonë do të ndjeni një të heqë forcat dhe bindjen se jeta lumturi - nuk është se - që mitik dhe i paarritshëm. Kjo është përgjigje ndaj deklaratës: ". Për të punuar në një festë" Kjo është përgjigja e pyetjes: ku për të gjetur lumturinë më të madhe në jetë?