Ju gojë thatë në mëngjes ose në gojë thatë gjatë natës


Përshëndetje miq! Shanset janë në qoftë se ju jeni duke e lexuar këtë, atëherë ju, ose të ndjehen të thatë në gojë në mëngjes, ose të ndjehen të thatë në gojë gjatë natës.

Në çdo rast, dhe ky fakt na bën të mendojmë për shkaqet e kësaj simptomë.

Dhe po, unë duhet të them se kjo është shpesh një nga simptomat, e cila ndihmon për të identifikuar zhvillon sëmundjen, si dhe fazën e tij.

Por ka shkaqe të tjera të mundshme.

Pra, djema, le të shkoj në pikë.

Goja e thatë në mëngjes

Shpesh ndodh që gojë thatë në mëngjes ose natën është rezultat i të njëjtin shkak. Por nëse kemi parasysh shkaqet kryesore të mundshme, ato mund të ndahen në 3 kategori:


 • shpesh - për kequshqyerja,
 • - Për të marrë drogë,
 • - Për shpërthimin e sëmundjes
 • Në fakt, në qoftë se ju shpesh ndiheni këtë simptomë (sidomos në mëngjes) - kjo tregon se ju keni nevojë për të duhur të rregulluar dietë. Nga rruga, për këtë arsye mund të duket bastisje në një gjuhë që është edhe atje në mëngjes. Në dietë e duhur, ne ende flasim tani ...

  Dhe po, kjo simptomë të pakëndshme një person mund të ndjehen të asaj që ju jeni duke marrë tableta apo të tjera që - është shëndeti. Ajo mund edhe të jetë qetësues natën.

  Për të gjetur se çfarë problemi ishte me të vërtetë në tableta - shikoni në paketim, në mënyrë të veçantë për efektet anësore.

  Nëse kjo është që ju nuk mund të gjeni apo ju nuk e kuptoni - ju mund të kontaktoni mjekun tuaj dhe të konsultohet në lidhje simptomë. Në fakt, ky problem mund të shkaktojë më shumë se 800 barna të ndryshme dhe ilaçe.

  Ky mund të jetë rasti që ju keni marrë ilaçin në mëngjes dhe simptomë manifestuar vetëm në pasditen e vonë.

  Goja e thatë gjatë natës

  Duke folur nga goja e thatë gjatë natës - një nga arsyet, siç thashë më sipër, është për të zhvilluar sëmundje. Kjo mund të fillojë të zhvillohet:

 • sëmundje e veshkave,
 • probleme me gjak
 • metabolizmin,
 • më shumë probleme serioze me organet e brendshme.
 • Shpesh këto sëmundje janë të shoqëruara me të tjera, performanca shumë ekspresive.

  Kjo mund të jetë një dhimbje në zonën e barkut, letargji të përgjithshme, nervozizmi dhe tregues të tjerë.

  E pra, nëse ju thoni në lidhje me ushqimin, ajo është shpesh problem mund të jetë i lidhur me faktin se ju:

 • pini shumë e sode apo kafe,
 • hanë shumë gjatë natës (veçanërisht hahet natën).
 • Mos harroni kur kemi shikuar në dietën e nënave lactating, unë ishte e ndaluar rreptësisht humor për të pirë kafe dhe sode. Ky nuk është i rastësishëm, pasi që këto produkte janë tërhequr nga ushqyesve të trupit.

  Hidhërim dhe goja e thatë

  Vetëm harruar të ju them se në qoftë se ju ndjeni hidhërim dhe gojën e thatë shpesh (sidomos në mëngjes ose natën) - një nga arsyet mund të jetë pirja e duhanit.

  Nëse pini duhan - atëherë ju mund të bisedoni më dhe nuk vazhdojnë. Shumë shpesh, kjo është arsyeja kryesore. Prandaj, zgjidhja është e thjeshtë: nuk ka pirja e duhanit - nuk ka problem!

  PS: Nëse ju ndjeni një ndjenjë e gojës së thatë gjatë natës apo ndjenja gojë thatë në mëngjes - Shprehni mendimet tuaja dhe vëzhgimet mbi këtë çështje përmes komenteve. Çfarë keni bërë, çfarë ka që të ketë një zgjidhje?