Hollësitë dhe trendet në familje


Gjëja më e rëndësishme për t'u mësuar Trendet e familjes - Kjo është ajo që ne skladayemosya si trup fizik, dhe me organet e hollë.

Gjithashtu, ju duhet të jenë të vetëdijshëm se struktura si organe mashkullore dhe predha dhe grave janë të ndryshme.

Prandaj, nuk është në ndonjë dallimet ndërtimit dhe keqkuptime.

Për shembull, një arsye për trendin negativ të familjes - nuk është të kuptuarit e njerëzve e atij trupi të hollë e burrave dhe grave janë dy gjëra krejtësisht të ndryshme. Çfarë u tha?

Fakti që trupi ynë energji patjetër të ndikojë në psikikën tonë dhe karakterin tonë. Dhe i njëjti karakter si shfaqet në ne në mënyrë të ndryshme.

Për shembull, nëse një natyrë gjobë gjysmë është e tillë që ajo lakmitar t'i shtie të dashurin e saj - seksit të fortë në të njëjtën cilësi janë manifestuar në mënyrë të ndryshme. Njeriu është manifestuar si një humbje e lumturisë. Kjo është shenja e parë që tregojnë zhvillimin negativ të familjes.

Shikoni me kujdes. Ajo do të duket që me natyrën dhe cilësinë e një arsye - Marrëdhënie të thatë - lakmia për dashuri në të dy anët. Megjithatë, gjysma femër e saj është treguar si përbuzje për njeriun, dhe njeriut si humbja e lumturisë jetës.

Dhe në qoftë se kreu i familjes të pakënaqur - se si ai mund të duan fëmijët e tyre dhe të dashurit? Marrëdhëniet aktuale - është si një rreth vicioz.


Këtu, ajo është shumë e rëndësishme për të kuptuar në vijim.

Kjo shfaqje e natyrës në tuaj të dëshiruar dhe i dashur, që ju nuk më pëlqen - është jo kryesisht përsosjen e të dhënave tuaja personale.

Është e vështirë të besohet dhe të kuptuar, por ajo është. Dhe para se të akuzojnë një njeri në cen e tij - ju duhet të i kushtoj vëmendje për veten tuaj. Dhe kjo është shumë e vështirë për të bërë. Le të shikojmë një shembull konkret të çështjeve të origjinës.

Sot, shumë njerëz të dehur. Duket në të parë, njeri i ri ishte i mirë dhe normale, por pastaj filloi të pijë. Duket se kjo nuk është e saktë. Kjo është një deklaratë e rreme që ndikon në zhvillimin e familjes moderne.

Dehurit filloi një arsye, dhe kjo është arsyeja. Njeriu u ndal për të marrë lumturi nga gruaja e tij dhe vendosi që të shikoni për gëzim në fund të shishes. Kjo është përsëri një shembull që ne të shpërbërë artikullin e parë.

- Për lakmia dhe grua thatësi filloi vuajtje njerëzve, dhe si rezultat të dy vuajnë. Kjo nuk do të thotë se vetëm seksi i drejtë për të fajësuar. Ky është vetëm një shembull që ilustron arsyet dhe tendencat e këqija të Familjare dhe origjinës çështje.

Arsyeja për të gjithë këtë - jo në fillim kuptojmë dëshirën në vetvete. Kjo vlen për të absolutisht të gjithë. Dhe në qoftë se dikush - është në shtëpinë fillon për të fajësuar të tjerët - kjo do të thotë se ai fillon të fajësojnë veten e tyre në papërsosmëritë e tyre.

Përfundimi është. Pasi të keni filluar të vëreni gabime në një tjetër karakter - të fillojë të analizojë veten personalisht. Nëse kjo është e vështirë për të bërë vetëm - të lidhë për të analizuar martohem tuaj. Kur ju filloni për të punuar mbi personalisht kjo do të jetë një tendencat e para pozitive të familjes dhe prosperitetin e saj.