Vetëm kultura Vedic do të na shpëtojë


Kultura Vedic - Kjo është mënyra e jetës së njerëzve të cilët mund të sjellin absolutisht çdo person dhe shoqërinë si një e tërë për lumturi dhe prosperitet.

Pyesni veten, "Pse paraardhësit tanë na dha natyrën të pastër dhe hirin, kopshte manicured tokën?"

Përse qytetërimi ynë 'modern' gjatë 200 viteve të fundit dirtied në tokë në mënyrë të vështirë që duke mos e bukur? Megjithatë, ka ende njerëz që mendojnë se një zhvillim i tillë i qytetërimit tonë mund të na çojnë në prosperitetin.

Ata njerëz që ende besojnë në të ardhmen e ndritshme të qytetërimit modern teknokratike, vetëm shikoni frikën në sy. Shih për veten tuaj se sa shumë njerëz tani vuajnë dhe jetojnë në varfëri, dhe i kushtoj vëmendje për gjendjen e mjedisit tonë natyror.

Unë mendoj se ju të gjithë e kuptojnë veten e tyre.

Pra, pse Vedic kultura ishte Sovershenno tonë?

Kultura Vedic - na jep një ide të asaj që ju mund të jetojnë në harmoni me natyrën dhe harmoni me ata rreth jush. Në këtë rast, ju gjithmonë do të jetë mjaft dhe prosperiteti.

Njohja e parimeve mbi të cilat shoqëria është atje për ne, mund të na shpëtojë nga shkatërrimit të shkruar me dorë. Për shembull, të rendit botëror dhe shoqëri të të parëve tanë, kishte katër objektivat kryesore të çdo qenie njerëzore.

Kjo njohuri, kënaqësi sensuale, pasuri materiale dhe përsosmëri të vazhdueshme. Çdo person i kërkuar për këto qëllime dhe kështu arrihet mirëqenien e të gjithë njerëzve.


Qëllimi kryesor, të cilat përshkruajnë shkrimet e shenjta Vedic për njëri - ishin të vetë-përmirësimit dhe zhvillimit shpirtëror.

Ne mund të themi se Kultura Vedic - Një kulturë e vetë-përmirësimit të çdo individi, dhe rrjedhimisht të gjithë popullit dhe shtetit. Njerëzit e një personi tjetër nuk është matur është se sa i madh ishte shtëpia e tij dhe jo sa ai kishte tokës, bizhuteri apo kuaj.

Sigurisht, pasuria material dëshmoi gjithashtu të aftësive të njeriut dhe aftësinë e tij për të menaxhuar gjërat materiale. Megjithatë, kriteri më i rëndësishëm ishte spiritualiteti dhe bota e brendshme.

E gjithë kultura Vedic është ndërtuar në mënyrë që çdo person në shoqëri të kërkojnë të më shumë se mori.

Kjo mund të mos jetë domosdoshmërisht objekte materiale. Nëse njerëzit do të mund të edukuar njerëzit dhe vetëmohim të ndihmojë në trajtimin e - është gjithashtu shumë i nderuar.

Kjo është arritur harmoninë midis njerëzve dhe natyrës dhe strukturës. Tani të shohim se çfarë po ndodh tani. Pra, është në përmirësim të vazhdueshëm teknologjitë, teknikat, është zhvillimi i shoqërisë.

Megjithatë, duhet të theksohet se një zhvillimi të vdekur-fund. Për shembull, sipas statistikave, çdo ditë zhduket disa lloje të bimëve dhe kafshëve. Çdo i dyti vrasin 3 sq.km. pyll, dhe çdo vit ujit është duke u përkeqësuar dhe më keq. Shembuj të tillë mund të shkruaj shumë.

Tani ne kemi dy zgjedhje: të zgjoheni dhe të fillojnë për të korrigjuar situatën apo për të vazhduar derisa nuk të shkatërrojë veten. Prandaj, në këtë artikull unë dua të tërheq në këtë përfundim. Sot ruajtur njohuritë dhe kulturën Vedic dhe që ishte më parë. Megjithatë, disa pika na në vetë degradimit tonë forcës nuk është kuptuar dhe nuk mësojnë - por ka një zgjidhje.

Tani të gjithë ne, natyrisht, duke filluar me veten e tij - duhet të fillojnë të mësojnë se trashëgimi dhe trashëgiminë që ka qenë në gjendje për të ruajtur dhe për të përcjellë tek ne nga paraardhësit tanë. Nëse ne ju uroj një të ardhme të ndritur për fëmijët e tyre dhe veten e tyre - atëherë ju keni nevojë për të paktën njohin rëndësinë e sipër.

Për shembull, në faqet e këtij blog, ju do të gjeni një pasuri e informacionit të dobishëm për të ju ndihmojë me këtë biznes të mirë.

Gjithkush e di kush është rus, dhe jo vetëm se - janë pasardhës të drejtpërdrejtë të Rod Madhe dhe duhet të dini se çfarë është kultura Vedic. Ne kemi vetëm për të kujtuar atë. Në ndërkohë, mendoj dhe shikoni film të frikshëm për vallëzim të veçantë: