Ata që kaloi në proteina ushqimore të papërpunuara mund të prodhojnë më


Përsëri, mendja jonë nuk është që ju të dalë me diçka për të bërë, dhe filloi të zhvilluar idenë se në praktikë proteina ushqim të papërpunuara trupi nuk ka ardhur me gjithë shtetin keq Syroyid në të ardhmen.

Mendja fillon të ardhur deri sa ndjenjë e dobët Raw-foodists nuk ka proteina "të vërtetë".

- Për faktin se njerëzit thjesht nuk e di se sa organet tona duhet në realitet - mendjet tona të fillojnë të endje negativ dhe i humbur në conjectures.

Prandaj, na le një herë dhe analizuar çështjet, dietë të papërpunuara ushqimore dhe proteina. Nga një pikëpamje shkencore, ata që praktikojnë dietën ushqimore të papërpunuara duhet të konsumojnë proteina në sasi në të cilat ajo mund të mësojnë trupin.

Unë shpresoj se ju e dini se më shumë se që ju nevojitet - trupi juaj nuk do të jetë në gjendje për të mësuar dhe për të sjellë çdo gjë jashtë. E vërteta është se ne e imponuar që ne duhet të hani më shumë mish, peshk dhe produkte të kafshëve të plotësoj amino acidet e humbur në trup.

Por na u tha vetëm një pjesë të së vërtetës. Ne respekton - ajo harruar të ju them se ata që praktikojnë proteina ushqimore të papërpunuara për të mësuar - i ndryshëm. Shkarko fund është se kur një person ha gatuar ushqimin - proteina në dietë është denatyruara, se i vdekur.

Kjo do të thotë se edhe në qoftë se një person ha një proteine ​​të madh pjatë të ziera ose të skuqura ushqime - absorbohet kjo është vetëm një përqindje e vogël.


Dhe njerëzit që kanë artikuj të dobishme ushqimore të papërpunuara janë ushqim tërësisht bimor jetojnë.

Nëse të para-foodists hanë, të tilla si mollë - në të cilat një çift i gram aminoacidet - ato janë pothuajse krejtësisht trup zasvoyatsya. Ai vijon se menu Syroyid nuk duhet të përbëhet nga një numër i madh i aminoacideve.

Edhe në kohën Profesor Amos tha se të hahet ushqim të jetojnë - një person ka nevojë vetëm 25 - 30 gram proteina. Kjo është për shkak të faktit se ne nuk e kuptojnë plotësisht aktivitetet e zorrët tona. Ajo rezulton se ata që janë Syroyid - rivendosur funksionimin e plotë të zorrëve të tij.

Kjo çon në faktin se kur zorrë merr ushqimore - bakteret, atje kanë filluar të ndërveprojnë me të.

Të gjithë njerëzit janë të baktereve të mira në zorrë.

Megjithatë, ata që hanë gjithçka - aktivitet shumë të dëshpëruar baktereve të dobishme. So. All plotë Syroyid marrin amino acide shtesë të prodhuara nga veprimi i baktereve tanë dobishme.

Ata sintetizohet nga nitrogjeni në zorrë ishte një proteinë e vërtetë e plotë. Kjo do të thotë se edhe në qoftë se ushqimi juaj është e dominuar ushqim karbohidrate - ju ende merrni aminoacideve e plotë që e bën zorrët tuaj. Por disa nuk duan të përballen me atë dhe për të ende besojnë se ushqimi i gjallë është për të ardhur keq.

Si konkluzion rreth proteinave ushqimore të papërpunuara - kjo nuk është komponenta më e rëndësishme - për të cilat të shqetësohen.

Hani ushqim të shëndetshëm, dhe trupi ju vetë të them atë që ai dëshiron në këtë moment. Sot në prikusku ju - e vërteta për industrinë tonë të perimeve: