Dëmi duke maja thermophilic


Nga ju fshehin informata për maja thermophilic dhe dëmtimi ato mund të shkaktojnë.

Në të vërtetë, nuk e fshehin, pasi që ju jeni duke lexuar këtë artikull.

Në çdo rast, një shumë, dhe madje shumë njerëz nuk e dinë se si ata pothuajse çdo ditë minojnë shëndetin e tyre.

Për shembull, rrotullon tuaj të preferuar, bukë kafe, bukë, ëmbëlsira, etj - kudo maja thermophilic është shtuar.

Dhe ju që pse - ajo tha se kjo "padëmshëm" komponent kontribuar në zhvillimin e kancerit fillon fermentimi në trup, e cila prish sistemin imunitar.

Maja tani thermophilic nga një pikë shkencore:

Thotë një nga të Rusisë Nutritionists kryesore I. Lyzun - "Gjatë dekadës së fundit niveli i kalciumit në fëmijët ra në dy herë!" Shkencëtarët dhe ekspertët e gjata për të gjetur se çfarë shkaku i ndryshimeve dramatike.

Pas një seri e hulumtimeve më në fund kuptova se kalciumi është konsumuar në fermentues. Gjithashtu, unë dua të ju them se ata të përshpejtojë procesin e plakjes dhe të kontribuojë në zhvillimin e sëmundjes.

Kjo është për shkak të faktit se në mënyrë që të bëjë një maja thermophilic duke përdorur më shumë kimikate sesa prodhimin e detergjentit! Duke ditur këtë, as i cili zë ushqim të mirë mund të bëhet fjalë, në qoftë se ju hani kimi përditshme.


Për shembull, për ta bërë të rrezikshme për shëndetin, substancë përdorim: uji amoniakut, Carbonita, teknologji sulfurik acid, acid oleik, inxhinieri, etj Gjithashtu, kjo shtojcë e mrekullueshme dhe shumë të lirë të prodhojë gjatë fermentimit të prodhuar etanol.

Ju e kuptoni, ata janë përdorur jo vetëm për prodhimin e rrotullon, por edhe për prodhimin e alkoolit. Dhe skeptikët vini re. Ky "produkt" nuk mund të gjendet në natyrë, në vivo. Kjo është një pasardhës thjesht sintetike. Konkluzionet nga kjo, unë mendoj, nuk e bëjnë të vështirë.

Ajo rezulton se kur një person ha e prodhimit ditor Bukë - produkte furre - kjo është, në një kuptim, një alkoolike.

Siç e dimë nga një numër studimesh, të transferuar që thjesht nuk ka kuptim, alkool shfaqet krejtësisht vetëm 21 ditë nga trupi.

Se mos keni dyshim informacioni i marrë - unë rekomandoj që ju të merrni njohur me veprat e dijetarëve të tilla si DPA Sherman (artikull i botuar në 1973), VM Dylman (botuar 1987), SA Konovalov (botuar 1962) dhe shumë, shumë më tepër.

Plus, dhe të gjithë - zhvillimi i disa lloje kanceresh gjithashtu të lidhura drejtpërdrejt me përdorimin sistematik të produkteve "mrekulli -. Shtese" Kështu, E. Wolf, shkencërisht në gjendje për të provuar se maja thermophilic të rrezikshëm që nga kanceri i rritur, i cili ishte përgatitur në një zgjidhje të përshtatshme.

Dhe stafi dhe Instituti Novosibirsk i cili e specializuar në qarkullim patologjisë gjeti gjithashtu se maja thermophilic pengon funksionin e plotë të mëlçisë.

Shkarko fund është se kur fillon fermentimi - mëlçisë është një barrë shtesë me të cilat ajo nuk ka gjithmonë të përballuar. Si rezultat, mëlçisë nuk ka kohë për të pastruar plotësisht gjakun e toksinave dhe substancave të tjera të dëmshme dhe të shpërndara në të gjithë trupin tonë me praktikisht asnjë ndërhyrje.

Për më tepër, jo të gjithë njerëzit e dinë se bukë dhe të ngjashme produkteve të bazuara në drithëra - absorbohet vetëm në kohë të caktuara të ditës. Kjo drekë 11:30-14:00.

Nëse në këtë kohë ju do të hani makarona - ajo do të jetë një dietë të shëndetshme. Përndryshe, shijen e produktit përveç ndonjë përfitim ju nuk merrni në të gjitha.

Për të hequr të gjitha maja të rrezikshme nga jeta juaj - ka dy daljet. Ose braktisë prodhimin e bukës - buns dhe piqem çdo gjë veten time, e cila është shumë më mirë. Ose blejmë bukë që nuk përmban këtë lëndë të rrezikshme dhe të dëmshme.

Për fat të mirë, tani ka organizata kanë ndaluar përdorimin maja thermophilic dhe pjekur gjitha produktet e pa këtë komponent.