Vdekja Pllakat nga njerëzimi në stomak ose rivendosjen e shëndetit


Përshëndetje miq! Tani le të konsiderojmë pilula kryesore të stomakut që i zgjidhin probleme të ndryshme.

Duke filluar nga dhimbja e zakonshme stomak pasi të hahet dhe duke përfunduar me trajtimin e problemeve më serioze. Unë dua që ju të vetëm të them se kam bërë për pilula sintetike qëndrim mjaft negativ, sepse sot ju shpesh mund të bëjë pa to.

Ata zëvendësim para se ajo mund të përdoret barëra të ndryshme (për t'i bërë ato decoctions, infusions bëjë jo alkool, etj). Ka metoda alternative të trajtimit (duke u shpëtoj e problemit).

Ky përdorim i teknikave Ayurvedic janë shumë, shumë të efektshme.

Për shembull, mund të trajtohen rrënjët e thata të pemëve dhe të degëve të tyre.

Derisa kjo mund të në shikim të parë, duket egërsie të caktuar, por efektiviteti i këtij trajtimi janë shumë më të larta sesa ato të trajtimit të pilula, ne do të marrin në konsideratë. Dhe në qoftë se ju ende keni dëshirë për të marrë pilulën - pastaj do të vazhdojë në gjyq.

Pllakat e stomakut


Është e rëndësishme për të kuptuar!

Përdorni tableta për stomakut gjatë shtatzënisë apo në nevojë për shumat më minimale, ose nuk përdorin fare.

Dhe kështu:

 • nëse ju keni dhimbje të barkut, atëherë: noshpa ose mezim (heq dhimbjen)
 • nëse overeating apo filluan helmim - mund të hedhin Atoxil ose aktivizuar karbonit,
 • nëse aciditetit (urth) - Omega mundemi, omeprazol,
 • gastrit dhe ulcerat - Maalox.

 • Në përgjithësi, do të rekomandojë që ju bëni fibrogastroscopy, pas të cilit do të jetë i njohur pikërisht për këtë problem. Dhe vetëm pastaj trajtohen.

  Ka edhe pilula për barkun kundër overeating . Unë mendoj se kjo është një absurditet absolut i mendjes njerëzore. Për shkak të faktit se njerëzit janë shumë të dobët mendërisht - ajo nuk mund të duhet të kontrollojnë veten kur të hahet. Nuk ka medikamente nuk do të të ndihmojë.

  Trajtimi i një - të marrë kontrollin e mendjes tuaj dhe për të zvogëluar sasinë e ushqimit në pjatë tuaj. Sigurisht, ju mund të marrë këto pilula, por ju vetë duart varrin e shëndetit të tyre.

  Kurë për stomakun

  Siç thashë në fillim: ilaç më i mirë për stomakun nuk është veçse bar.

  Midis tyre janë:

 • Rrënjë jamball (lakrychnyy root)
 • bar Ashe tomentosum,
 • margaritë
 • Rastësisht, kjo është ajo që kam shkruar dje, kur kemi biseduar për metodat e trajtimit të dhimbjeve të barkut.

  Plus, herbs kanë shumë efekte anësore dhe ndikim mjaft të butë.

  Stomaku duhet

  Çfarë duhet të bëni kur stomaku është? Përsëri, shtrohet shpesh lind pas pushimeve (pas një vakt të rëndë) dhe pas overeating konstante. Dil këtu një - për të organizuar një ditë agjërimi. Ose ju mund të organizoni për një grevë një-ditore.

  Kjo 2 më i favorshëm për teknikat e trupit tuaj. Ata janë shumë të natyrshme.

  Ju mund, sigurisht, për forcë zakoni, hedhin diçka - që i drogave sintetike farmaceutike (pilula). Por, së pari, ata nuk janë aq të dobishme, dhe - së dyti, problemi i stanjacioni tretjes së shpejti kthehen, sepse droga pastrohen vetëm simptomet në atë kohë.

  Në përfundim dua të them se duke marrë pilula për stomakun si vetë - një gjë mjaft e rrezikshme. Dhe një udhëtim dhe ndihmë, dhe për të tjera do të shkaktojë shtëpinë "njerëzit në të zezë dhe të bardhë." Pra, mbani në mend.