Stahis Përndryshe perime


Përshëndetje miq! Në këtë kohë unë dua të ju tregojë për këtë fabrikë interesante si stahis.

Në fakt, në disa vende (p.sh., të njëjtën Kinë) ajo i takon perimet.

Pikërisht në ato është e plotë të perimeve.

Nëse pak devijojnë nga tema, unë do të thoja se Kina është gjithmonë e mundur për të gjetur produktet që janë ekzotike për ne.

Por ju nuk mendoj se kjo perime nuk është kultivuar këtu.

Sot ka njerëz që rriten atë për qëllimet e tyre të drejtë në kopsht, si ajo ka pronat e shërimit.

Le të analizojë kjo më shumë ...

Stahis

Pra, kemi filluar të rritet këtë fabrikë në fillim të shekullit të 20-të, por deri tani ajo nuk ka marrë përhapur.


Një arsye mund të shërbejë që zhardhokët njëjta (pjesa ushqimor) nuk janë aq të madhe. Madhësia e tyre - 4 - 5 inç.

Për të qenë i sinqertë, kur e pashë, mendova për faktin se ndërsa ajo i pastër nga lëkura dhe pjesa tjetër - Prodhimi është një sasi shumë e vogël e saj. Ndërsa në vendin e tij, si dhe të gjitha perimet e tjera të saj përdoret zakonisht në gatim, jo ​​pastrim. E saj atje:

 • shuhet,
 • Ushqimi i freskët,
 • skuqur,
 • Komposto.
 • Këto rrënjët, madje në masë më pak se 10 gram, shije të kujton misri të freskëta. Dhe ka disa shije se - që kujton Angjinarja. Nga rruga, ashtu si perime të tjera - ajo është e ruajtur për një kohë të gjatë.

  Lehtë mund të gënjejë dhe një vjet e gjysmë pasi ajo ka qenë mbledhur. Gjëja kryesore - për të ruajtur. Më mirë një vend të freskët, e thatë.

  Duke folur për pronat stahysa - ajo është mjaft e dobishme. Për shembull, ajo përmban substanca që nxisin:

 • përmirësimi i të gjithë sistemit të tretjes
 • përmirësimi i gjakut,
 • përmirësimit ftohjet proces vyduzhuvannya.
 • E pra, përsëri, është një produkt mjaft të ulët-stahis. Mos harroni se si disa kohë para se ne e kemi diskutuar këtë fabrikë të mrekullueshme si kalyr - kandidat. Për ata që nuk e di, unë them se kalyr - shumë i mirë kandidat luftuar me të qenit mbipeshë.

  Pra, rrënja jonë është edhe përdorimi mjaft i mirë për ata që duan të humbin peshë.

  Është gjithashtu e rekomanduar për të përdorur jo vetëm perime, por edhe rrjedh dhe gjethet e bimëve. Është e vërtetë, më shumë se për qëllime mjeksore.

  Stahis leshtë

  Kjo pikëpamje nuk është më i ngrënshëm. Stahis përdorur leshtë vetëm si një fabrikë dekorativ. Për më tepër, ajo mund të rritet për në shtëpi dhe në rrugë. Përparësia e saj është se ai - për thjeshtësinë e saj, është në rritje edhe në vende ku bimët e tjera nuk mund të rriten normalisht.

  Blej stahis

  Nëse ju dëshironi të blini stahis dekorative - atëherë ajo nuk është e madhe, si fara e saj mund të jenë shumë më ku për të marrë atë.

  Nëse ju dëshironi të blini atë të rritet në shtretërit e tyre, atëherë sot është fermerët që të rritet atë në mënyrë specifike për shitje. Këtu internet për t'ju ndihmuar, sepse sot një person mund ta bëjë këtë, por nesër është një tjetër.

  PS: nëse stahis informacion ishte i dobishëm për ju - të ndajnë atë me të tjerët.