Statins për uljen e kolesterolit


Mirë se vini ata të interesuar në fillim ose kanë qenë prej kohësh i interesuar në temën e statin për të kolesterol më të ulët.

Sot, së bashku me ju, ne do të përpiqemi për të gjetur në detaje të gjitha hollësitë dhe kurthet e këtyre përgatitjeve.

Dhe para se ne do të hequr më tej - ju doni të parandaluar diçka.

Vetë statins - nuk është "gjë e hidhur magjike" që mund të në 2 javë ose më pak të eliminuar problemin.

Sot situata është se, shpesh, përshkruesit me shpresën se një njeri do të marrë muaj dhe, në disa raste, vjet.

Shpesh, nëse situata me shëndetin tuaj ka të bëjë me kategorinë e "mesatar" - afati i caktuar për 6 - 9 months e përshtatjes të vazhdueshme.

Megjithatë, disa pacientë mund të marrin ato për 5 vjet. Disa më pak, disa më shumë.

Prandaj, ata që kanë filluar përdorimin e tyre të parë mund të vëreni përmirësime vetëm disa javë apo edhe muaj. Informacioni ju në mënyrë që ju mendërisht të përgatitur dhe për të përshtatur për të mos mashtrojë.

A është e statins të dobishme për të kolesterol më të ulët


Në fakt, bazuar në praktikën tonë të shumta (dhe jo vetëm e jona) ekspertët - këto barna provuar me të vërtetë me dorë të mirë. Megjithatë, nuk është një rekomandim. Nëse norma e kolesterolit në gratë apo burrat mbiçmuara jo aq shumë - nuk është e nevojshme të përdorë këtë lloj të trajtimit, si problemi mund të zgjidhet me anë të rregullimit dhe të ushqyerit e bilancit.

Ose, në procedurat e tjera të thjeshta. Shpesh, në qoftë se ju qasje seriozisht ushqimin e tij - kjo është më shumë se ndikim të mirë në zhvillimet e ardhshme. Nëse ju vazhdoni të hani në të njëjtën frymë - pastaj mbeturinave para në, të ndryshme, mjekësi do të bëhet miell i pashmangshëm.

Dhe vetëm në qoftë se ju jeni me të vërtetë probleme serioze - vetëm atëherë mund të mendoni për përdorimin e shtretërve, si përdorimi i tyre mund të zvogëlojë në LDL (të ulët të kolesterolit) me 20% apo edhe 40% të të gjitha. Dhe, është e rëndësishme për të kuptuar se të ulët kolesterolit të rrezikshëm për njerëzit.

Prandaj, është e këshillueshme që të i kushtoj vëmendje për të gjithë të njëjtin ushqim të si.

Nga ana tjetër, në qoftë se ju keni një molekulare fryrë të lartë - shumë rrezik për trupin tuaj se nuk është. Këtu është një tjetër tipar.

Nëse keni gjetur fillimin e arteriosklerozës, e cila është e shoqëruar zakonisht me një pllakë apo sëmundje koronare të zemrës - mund dhe duhet të flasim dhe të konsultohet me një specialist për përshkrimin e recetave këtë lloj.

Kështu, testet janë kryer dhe është konstatuar se droga të ndihmojë për të zvogëluar këtë lloj pllaka e kanë shfaqur dhe për të parandaluar formimin e atyre të reja. Gjithashtu, procesi i sëmundjes është më e butë se zakonisht. Shumë, informacion shumë i rëndësishëm është se ju nuk keni për të caktojë trajtim vetëm sepse ju vendosi kështu.

Në të vërtetë, statin mund të shkaktojë komplikime të rënda në njerëz, pasi ata ende janë produkt sintetik. Pra, para se të filloni çfarë - veprim në të gjitha - për të filluar kontaktoni specialist që mund realisht të vlerësuar situatën tuaj.

Dhe vetëm pas një analize të plotë (kontrolloni nivelin e leukociteve, kreatininës, trombociteve tjetër) tashmë mund të gjykohet në: a ia vlen? Unë shpresoj që ju tani më shumë të vetëdijshëm për statin për të kolesterol më të ulët.