Genuine ushqyerit e duhur Ayurveda beson në mirësi vetëm


Nuk është një parime të rëndësishme të jetës që përshkruan shkenca e Ayurveda. Vini re se si pikërisht për të të ushqyerit e duhur Ayurveda japin informacion.

Nëse ju doni të bëni fun e trupit të tij dhe për veten e tyre - nuk do të fillojnë të gjithë kohës.

Çfarë e bën këtë frazë?

Ajo rezulton se ka raste të caktuara në kohët e cila ndihmon tretjen tonë në mënyrë të efektshme. Kjo ndodh sepse në kohë të ndryshme të ditës dhe të ditëve të tërë - në planetet e ndryshme na ndikojnë.

Siç rezulton, dielli na jep jo vetëm ngrohtësi dhe dritë. Nuk është një energji më shumë diellore në aeroplan delikate, e cila përshkon të gjithë ne, kudo që jemi. Edhe në qoftë se ne jemi ulur në bodrum - kjo energji delikate ende do të ndikojë të na.

Bazuar në këtë, një dietë e shëndetshme është përshkruar si aftësinë për të përdorur komponentin e energjisë diellore për të mirën tonë. Dhe ju ndoshta tashmë e dini se ushqimi Ayurveda është i ndarë në 3 nivele të ndryshme.

Ky pasion ushqim, injoranca dhe mirësi. Tani pyetja logjike: "Cili është ndikimi dhe si të përdorin atë?" Fakti se aktiviteti më i madh diellor ndodh kur yll tonë të ndritshme që të jetë në zenitin e saj.

Nëse ne mendje darkë tonë në maksimizimin e ndikimit të energjisë delikate e diellit - të ushqimit që hamë - do të tretet në gastro tonë - traktin e zorrëve me përpjekje minimale.


Kjo është për shkak të faktit se gjatë drekë energji ndikimi i fuqishëm është në sistemin tonë të tretjes dhe kjo ndihmon trupin të përballuar me ushqim. Kur ai flet për Ayurveda e duhur të ushqyerit - ne mund të sjellë në trupin fuqinë tuaj të zjarrtë e trupit tonë.

Kush - se tani nuk mund të kuptojnë se çfarë ky lloj i një plani delikate të energjisë. Në përgjithësi, kjo duket si një lloj të pakuptimta. Përfitimi është se ju mund të shikoni për veten tuaj nëse dëgjuar trupin tuaj.

Për shembull, pse të gjithë njerëzit kanë filluar të doni të hani atë në rangun e 12 deri 13? Përgjigjja është e thjeshtë. Ajo është në këtë ekspozim kohë të diellit arrin maksimumin e vet. Pra darkë në mbarë botën vendosi të bëjë 12-14.

Disa nga injoranca, e bërë nga 14 në 15. Gjatë kohës së drekës në një person të natyrshëm prodhuar fuqi që ndihmon tretjen. Nëse ju do të ketë një darkë pas 14 - pastaj pothuajse menjëherë pas drekës ju do të jetë i përgjumur.

Për më tepër, Ayurveda përshkruan se një sasi e madhe e energjisë është e drejtuar në bark për të ndihmuar të tretet ushqimi. Në këtë rast - të gjitha proceset mendore dhe krijuese do të bëhet e shurdhër.

Atij që i jep vlerësimet e duhura Ayurveda ushqim si njerëz të cilët do të jenë të vështira për të arritur shëndet të përsosur. Ky përfundim mund të nxirret kështu ...

Ushqyerit Ayurveda tregon qartë se si ushqim në kohën drekë duke filluar nga gjysma e dymbëdhjetë dhe deri në dy ditë.

Gjatë kësaj periudhe, trupi duhet të vijë shuma maksimale e ushqimit në krahasim me pjesën tjetër të ditës.