Sport dhe Living Healthy


Gjithkush vetëm ka për të kuptojnë se Sport dhe Living Healthy - Ne vetëm e nevojshme.

Pa këto dy pjesë të jetës normale mund të jetë e lehtë për të harruar.

Shumë kanë takuar njerëz të cilët paguajnë vëmendje për sportin e tyre dhe një mënyrë jetese të shëndetshme vetëm kur studiuar në shkollë apo universitet.

Dhe pastaj, shpesh, pothuajse të gjithë mendonin në skllavëri dhe të shkojnë punën për vendin apo organizatë. Jeta Adult dhe veçanërisht në punën tonë merr një shumë të fuqisë dhe energjisë.

Personalisht, unë jam i keq për të parë njerëz të cilët vijnë përsëri pas një dite të vështirë, si limon i shtrydhur. Në lidhje me atë - të ushtrimit ose profesion fizik nuk është më fjala.

Këtu në njerëzit ekziston një perceptim që edhe të ketë kohë për të gatuar një vakt, dhe të përgatisë për punën e ditës tjetër. Pra, stërvitje vetëm në njerëzit - është për të marrë nga shtëpia për të punuar dhe të pasme.

Ah, dhe më shumë, shkoni në dyqan dhe për të sjellë një çift të çanta të ushqimit. Ajo rezulton se pas 30 vjet në të njëjtat shumicën e njerëzve fillojnë të shfaqen barqet, mjekër, gulçim, dhimbje koke, etj

d. Kështu të gjithë duan të jetojnë 70-80 vjet ose më shumë.

Pyetje: "Si mund të bëni atë për të 70 në qoftë se ju keni sfidat shëndetësore pas 30?" Mënyrë jetese të shëndetshëm - fjalët që duhet të kandidojë vazhdimisht në mendimet tuaja nëse doni një shëndet.


Në anën tjetër të medaljes, ju shikoni në njerëzit që janë 80 dhe ata pastaj - atëherë arrihet në këtë jetë. Në planet e tyre të përditshme janë sende të kërkuara - sportive dhe mënyrë jetese të shëndetshme. Kjo mund të konkurrojnë, not, tenis apo diçka të tillë - atëherë.

Më interesante - ata duken le të mos e madhe, por shumë më mirë dhe të shëndetshme se kolegët e tyre.

Përfundimi është. Nëse ju doni të jetoni një kohë të gjatë dhe të merrni të sëmurë më pak - kthehet planet tuaja të zhvillimit të përhershme fizike. Edhe në qoftë se ajo është një drejtuar nëpër rrugë një herë në javë - ju keni një furnizim të mirë të shëndetit të vënë atë në xhepin e tij.

Gjëja kryesore që mund të thuhet për këtë sport dhe një mënyrë jetese të shëndetshme - një sistem i qartë i kalimit dhe duke bërë këtë vazhdimisht.