Produktet për gji 3 produktin më të mirë


Përshëndetje miq! Sot unë do të zbulojë për ju një listë të produkteve për nënat që japin gji i cili jo vetëm që do të ju njom me vitamina, por edhe të kontribuojnë në një prodhim më të mirë të qumështit.

Interesting? Ndërsa i ulur mbi të rehatshme, si ka filluar tashmë paraqitjen

Disa ditë më parë, kur kam shkruar një artikull në lidhje me dietën e nënës pas shtatzënisë, kam thënë se lista e detyrueshme produkt duhet të fillojnë me ata që janë të pasura me kalcium.

Por, vetëm një trupi ka nevojë për kalcium, por edhe një mori të artikujve të tjerë.

Në fakt, na tregoni dhe ne do të flasim më konkretisht.

Produktet për nënat gji

Tani unë do të doja që ju të emërojë 3 produkt premium që duhet të jetë në listën tuaj si më popullor.


Këto janë:

 • Almond Milk
 • Gjalpë (Ghee më mirë)
 • Sheqer i vërtetë kafe
 • Për të bërë bajame nuk do të duhet shumë përpjekje. Ju vetëm duhet të:

 • blej bajame dhe thith atë në ujë për 8 - 10:00
 • pastër atë nga lëkura (nga rruga, ju menjëherë do të jetë e mjaftueshme vetëm 12-15 arra)
 • fshij atë në një mulli mishit ose mikser.
 • Pastaj, qumësht marrë Fakultativ mjaltë add dhe qumësht është marrë 1 ose 2 herë në ditë (në mëngjes dhe mbrëmje ju mund).

  Sa për gjalpë - ai kishte për të të jetë i sigurt për të blerë një shtëpi. Ajo përmirëson tretjen dhe përmirëson shëndetin e përgjithshëm të nënës.

  Dhe duke folur e sheqer kafe, ajo është shumë më e dobishme se zakonisht.

  Njëjtë sheqer i thjeshtë sepse ajo është e trajtuar me komponimet e klorit, është për nënën dhe kërcënim potencial të fëmijës. Vetëm një gjë që sheqeri duhet vetëm të blej të vërtetë (jo një të tillë që vetëm pikturuar). Lejon të ketë Correct tonë Lista e produkteve për nënat gji .

  Mund nëna ime ushqyer mollë

  Unë ende nuk e kuptoj pse disa nëna të ketë paragjykime për mollë. Nëse përgjigja e drejtë në pyetjen: "A mund? Nëna ime ushqyer mollë" Kështu që unë them - Po, ju mund të! Përse? Sepse ata zbutur stools dhe të bëjnë tretje më aktiv.

  Prandaj, ky fryt duhet të përfshihet në listën e përgjithshme të produkteve amtare ri. E vetmja gjë që ju duhet për të kuptuar - është e këshillueshme për të blerë varieteteve vendase të mollë dhe nuk e blej importuara "Dummies" janë trajtuar edhe në çdo gjë. Sot, shumë produkte me origjinë të huaj mund të merren në pyetje.

  Ka edhe një listë të atyre që janë të OMGJ. Nga rruga, vini re ju jap një artikull në lidhje varietetet e mollëve që ju mund të dallojnë ato dhe për të zgjedhur.

  Mund nëna ime që ushqen pancakes

  Si për të nëse ju nënës që ushqen me ëmbëlsira këtu janë çështje shumë e diskutueshme. Nëse ju jeni ushqyer muajt e parë - atëherë unë do të duhet të mos ngrënë këshilluar.

  Në fakt, siç kam shkruar në artikull se si të nënës të ushqyerit duhet të planifikohen për muaj - në muajin e parë, një nënë e re ka nevojë të jetë e mundur, për të braktisur përdorimin e skuqur.

  Kjo është për shkak të faktit se skuqur dëmton tretjen dhe sjell toksina trupit.

  Dhe këto toksina nëpërmjet qumështit të nënës kalojnë në fëmijën e trupit. Nëse ne jemi të fortë, i fortë si - atëherë hani pak - pak. Vetëm për të qetësuar mendjen

  A mund të krasitësh nënën time që ushqen

  Fruta të thata kumbulla të thara, është shumë i mirë për një nënë e re. Megjithatë, për shkak të faktit se shumë prej prunes është kimi mjaft me tepri procesi në përgatitjen e tij, duhet me kujdes të zgjidhni.

  Pra, përgjigja ime për pyetjen: "A mund të ushqyer prunes mom" A është kështu ... në qoftë se ju të gjeni një të vërtetë të mirë, prunes provuar - atëherë patjetër të jetë e mundur dhe e nevojshme.

  PS: Ndoshta ju keni vet prokurohen tuaj dhe të testuar në listën praktikë e produkteve për dhënien e gjirit? Share? Në çdo rast, të lutem të lënë komente në këtë artikull, klikoni sharjet më poshtë. Dhe pas kësaj, ju mund të filloni duke lexuar një artikull në lidhje me listën e produkteve të dëmshme për nënat.