Shije të ëmbël apo e ëmbël në shkaqet gojë


Përshëndetje miq! Siç e keni parë nga titulli i shkrimit, ne tani do të shqyrtojë me hollësi arsyet për shije të ëmbël në gojën tuaj.

Në fakt, në qoftë se ne do të shkojmë drejt e në zemër të çështjes, unë dua të ju them këtë.

Nëse jeni duke përjetuar një situatë që nuk ka rëndësi se çfarë ju hani, ju ende ndjerë shije të ëmbël - një simptome të veçanta.

Sidomos në qoftë se ajo zgjat nuk është dita e parë.

Por le të gjitha simptomat në mënyrë ...

Shije të ëmbël në gojë shkaqet

Unë shpresoj se ju ende kujtohet, si kohët e fundit kemi parë me ju një situatë ku ka një shije të thartë në gojë.


Po, që shkakton shije të ëmbël se sa asaj acid shkaqet si. Në qoftë se ju them të drejtën, arsyet janë:

 • traktin gastro intestinale, e cila është bërë një traditë. (Fakti është se në qoftë se ju duket shije të hidhur në gojë ose metalike shije -. Një problem nga trakti gastrointestinal Kështu që kam shkruar "Ajo ishte tradicional")
 • mund të ketë një problem me mëlçi apo pankreasit
 • vërejtur në ata që lënë duhanin (jo të gjitha)
 • shoqëruara me çrregullime metabolike (përfshirë metabolizmit karbohidrateve)
 • Kjo simptomë tregon një tendosje të fortë mendore dhe stresi
 • Shije të ëmbël në gojë simptomë

  Nëse marrim parasysh të gjitha rastet e mësipërme, simptomë e shije të ëmbël në gojën tuaj më shpesh në ato me metabolizmin e dëmtuar - për kequshqyerja. Kjo posaçërisht ndodh pas pushimeve të zgjatura, kur njerëzit vazhdimisht ha tepër.

  Nga rruga, ju mund të përcaktojë shumë me saktësi shkakun e shije të ëmbël në gojën tuaj. Për ta bërë këtë, siç e kam përshkruar në nenet e mëparshme - shih pllakë në të folur. Nëse kjo është e përcaktuar mirë dhe shprehu ngjyra e saj nga gri në të errët - atëherë ka shumë të ngjarë, kequshqyerja serioze. Kjo vetë-diagnostikues rekomandoj duke bërë në mëngjes, dikur zgjoi.

  Shije të ëmbël në gojë

  Herë pas here, praktikisht secili prej nesh ka një shije të ëmbël në gojë. Dhe, siç u përmend në fillim, kjo mund të jetë për shkak nëse nuk nga kequshqyerja, me depresion dhe stresi. Shpesh, pas 2 - 3 ditësh ajo është në vetvete, si të gjendjes mendore të një personi normal.

  Por në qoftë se ju keni atë mban më shumë se 3 ditë - unë rekomandoj menjëherë shkoj për këshilla për dikë që merret me problemet e traktit digjestiv. Ju madje mund të keni ultratinguj barkut për të përcaktuar shkaqet e duhura. Kam shkruar në atë mendimit "se do të" nuk mund të punojnë.

  PS: ne kemi shqyrtuar vetëm shije të ëmbël në gojë shkakton që unë shpresoj që ju të kapur veten për të. Por në qoftë se unë bëj atë - ata e harruan - ju lutem komentoni më poshtë. Dhe në të njëjtën kohë, ju mund të vënë mallkime