Ushqim skuqur është e mirë apo e keqe


Ne u ndal për të dhënë një raport të plotë të asaj që Ushqim skuqur dhe çfarë rreziku i saj potencial.

Blyudomanstva fenestration është ajo që ne nuk hani e kuptuar.

Ne jemi në kuptimin literal "shtyrë" një vakt, edhe pse ne mendojmë se një pak më shumë - dhe ne znudyt.

Pra, ku - nënndërgjegjeshëm, ne e kuptojmë se ajo mund të jetë jo shumë i dobishëm. Pra, le të merr më të gjithë të vërtetën në sipërfaqe dhe të kërkoni në ushqim në - i ri.

Është e qartë se çdo ushqim skuqur është trajtimi i ngrohjes në të cilat ose vaj. Le të marrin një vështrim nga afër këtë proces. Vetëm nga injoranca, jo të gjithë njerëzit janë të vetëdijshëm për atë që po ndodh gjatë gatimit ushqime të skuqura.

Për të filluar, se çdo vaj ka një tendencë për të zjarrit, dhe secili naftës është djegie temperatura. Dhe kur ne fillojmë të skuqura ushqim - shpesh, çdo vaj transformuar gradualisht në një grup të toksinave dhe helmet.

Kjo është për shkak të faktit se me rritjen e temperaturës janë reaksionet kimike që shkaktojnë lirimin e radikaleve të lira. Këto grimca, të cilat janë me siguri të dëmtojnë trupin tonë.

Është radikalet e lira në trup të shkaktojë presion të lartë të gjakut, probleme të zemrës dhe kancer. Kështu, ne mund të themi se ushqimi skuqur është shkaku i drejtpërdrejtë i sëmundjes. Gjithashtu të jenë shumë të kujdesshëm.

Nëse ju jeni gatim një pjatë me vaj perimesh dhe një ushqim të vogël olokaustin ose peresmazhylasya - ju jeni të sigurt për të marrë një dozë të preservatives.


Rreth preservatives ju ndoshta dëgjuar tashmë, veçanërisht kur studiojnë ushqim të shëndetshëm nuk është dita e parë. Shumë fjalë duhet të jepni disa menduar.

Përveç kësaj, sipas nutritionists, të cilët ekzaminuar 87 000 grave - veçanërisht ushqimet e skuqura të këqija për trupin e femrës. Analiza tregoi se gratë që vuajnë nga probleme vaskulare sistemit dhe probleme të zemrës - shpesh përdoret skuqur.

Çdokush, madje jo shumë shpjegues, mjek diete do të ju them se nga rosto duhet të braktisin të gjitha ose të reduktuar konsumin në minimum. Edhe në qoftë se ju merrni ndonjë dietë të përbërë profesionist i cili kishte qenë praktikuar ushqim të shëndetshëm - atje ju do të gjeni jo skuqur.

Në kushtet e filozofisë Vedic - ushqim skuqur referohet ushqimit dhe injoranca shkakton shkatërrimin e të dy organeve fizike dhe delikate nëse ajo është e gatuar në vajrat bimore.

Në të kundërtën, Ayurveda lejojnë gatim në skuqur duke përdorur vetëm gjalpë, sepse të gjitha produktet e qumështit origjinë mëshirshëm. Kjo është për shkak të faktit se ajo ka një butë pikë shumë më të lartë flash dhe nuk formojnë toksina për një kohë të gjatë.

Kjo do të thotë se ajo përgatisin ushqim ju mund të, por vetëm atëherë derdh ajo nuk duhet të ripërdoren.

Pra, në qoftë se ju ende nuk mund të ende heqin dorë nga ideja që ju pëlqen ushqime të skuqura - të përpiqen për të gatuaj atë në gjalpë vetëm.