Sa proteina me proteina papërpunuar dhe si një banane


Përshëndetje miq! Më lejoni t'ju them se sa shumë proteina me proteina papërpunuar dhe si një banane.

Përse këto 2 produkte janë përzgjedhur, lexuesi mund të kërkojë një blog interesante?

Fakti që vetëm dje kam gjetur një recetë të mrekullueshme që do t'ju ndihmojnë në dietë.

Thelbi i tij është të sigurojë se përzierja e këtyre 2 produkte në proporcione të përshtatshme dhe duke shtuar ato në krem, ju merrni përzierje të shkëlqyer lëndë ushqyese.

Kjo përzierje është në gjendje për të kënaqur ju në mëngjes dhe të japë një nxitje të energjisë për disa orë deri darkë. Kjo recetë është shumë e thjeshtë, kështu që unë do të jap atë për ju në fund. Tani ...

Sa proteina në djathë

Më parë ishte e mundur për të dhënë më shumë - më pak shifër të saktë, tani shifra mund të ndryshojnë.


Cila është arsyeja që unë ju them tani, dhe ende nuk harrohen, unë do të them një gjë më shumë për këtë.

Sa proteina ju duhet përditshme

Në fakt, një person, edhe nëse ai është i përfshirë në mënyrë aktive në sport, nuk kanë nevojë për një shumë të proteinave (proteina). Besimi se një person ka nevojë për një numër të madh të proteinave, është fiksuar në mendjet e njerëzve vetëm për shkak se ne po hanin më pak ushqim siç duhet.

Bëhet fjalë për ushqimin nga të cilat ne mund të mësoni më e proteinave. Në këtë mënyrë, unë dua të ju sjellë shprehjen e një prej shkencëtar dhe mjekësore ndriçues të mëdhenj - NM Amosit. Kur u pyet për sa proteina keni nevojë çdo ditë, ai tha se personi mesatar do të jetë i mjaftueshëm Vetëm 20-25 gram .

Më tepër, tha ai, "Një njeri do të jetë e mjaftueshme dhe një copë djathë të përpunuara". Për këtë arsye, mund të supozohet se si një standard 100 gram pjesë marmot përmban mesatarisht rreth 20-25 gram proteina, është numri Nicholas Amos kishte në mendje.

Rastësisht, pajtohen me këtë deklaratë dhe dieteticieneve huaja. Tani, le të flasim tashmë për mënyrën se si shumë proteina në djathë. Në fakt, ky ushqim sot mund të ndahen në 2 kategori:

 • prodhimit,
 • shtëpi.
 • E para i përket një djathë që sot e bëjnë fabrikat, dhe grupi i dytë është i djathë, i gatuar në shtëpi.

  Se duke e bërë djathë në prodhimin unë rekomandoj blerjen e vetëm në qoftë se të merrni në shtëpi vetëm nuk punon.

  Fakti se proteinat në prodhimin bruto në më pak se një shtëpi - vetëm 10 - 12%. Dhe ushqyesve të tjera janë gjithashtu të pranishëm në përmasa më të varfër.

  Por në këtë produkt, e bërë nga qumështi me cilësi të lartë, sasia e proteinave mund të arrijnë deri në 16 - 17%. Megjithatë, ushqyesve të tjera gjithashtu do të jetë më i lartë. Prandaj, zgjedhja është e juaja.

  Sa proteina në banane

  Sa për mënyrën se si shumë proteina në një banane, ka edhe 2 opsione:

 • Banane të thata,
 • Banane të freskëta
 • Në banane të freskëta, dhe në ata që vijnë tek ne - oqean, përmban 1,4-1,6 gram.

  Në tharë me - faktin se uji është i vogël, numri rritet dhe mund të arrijë deri në 3,8-4 gram.

  Oh, dhe recetë së fundi ...

  Receta:

  Përbërësit:

 • djathë,
 • banane,
 • salcë kosi,
 • Gjendja e mirë.
 • Merrni 65 gram - 70 gram gjizë dhe 200 banane peeled. Gjithashtu, të marrë 100 gram krem ​​kosi (mundësisht i bërë në shtëpi). Vë të gjitha në një blender ose mikser, dhe përpiqet të bëhet këto përbërës në një masë homogjene. Pastaj, derdh të gjitha në një filxhan të madh ose enë tjetër të përshtatshme dhe të gëzojnë një mëngjes kalori.

  PS: Ju lutem komentoni mbi këtë artikull. Gjithashtu, ju mund të tregoni të tjerëve se sa shumë proteina në proteinave papërpunuar dhe si një banane, duke shtypur butonin social.

  Rrjetet më poshtë.