Abomasum në vegjetarian rrezikshme të para


Shëndetin e tij për të gjithë vegjetarianët dhe ata që tashmë e dinë për abomasum në djathë .

Si ndiheni në lidhje me prodhimin e djathit?

Unë e di shumë vegjetariane që vetëm dashuri lloje të ndryshme të djathrave. Pra ...

Jo të gjitha VEGJETARIANËT e di se prodhimi i djathit përdorur abomasum moderne.

Për ata që nuk e mjaft të kuptojnë atë, do ta tregojë. Abomasum - një enzimë e stomakut apo kafshëve të - i quajtur stomak gjëndrave.

Në thelb ripërtypësve. Nuk është kjo enzimë qengja të rinj dhe viça. Sot, shumica e djathrave industriale shtuar abomasum, në mënyrë që të rëndohet e produkteve.

Ajo rezulton se njerëzit të praktikojnë vegetarianism - kur të ngrënë djathë, të ngrënit të kafshëve.

Megjithatë, tani ka filluar duke përdorur sintetike dhe abomasum. Por si për të dalluar një djathë është shtuar natyrore dhe sintetike që abomasum ?

Vetëm një mënyrë për të dalë. Ose më mirë dy. Së pari - kjo është djathrave të vjetëruara industriale. Dhe nëse ata e marrin - ne përpiqemi të gjeni gjithçka në lidhje me prodhimin e një lloj të veçantë të djathë.

Edhe pse tani, prodhuesit filluan të shkruajnë përbërësit në mënyrë cleverly ndonjëherë edhe profesionale e di se nuk ka të papërpunuara.

Gjithsesi, tani ka shumë produkte nga industria ushqimore e vështirë të klasifikuar si ushqim të shëndetshëm. Nga rruga, një rritje e madhe në produkte jo-natyrore në vitet e fundit edhe mund t'i atribuohet të metat e vegetarianism.


Personalisht, kur unë kaloi në vegetarianism - udhëtime të vazhdueshme në supermarket për mua u ndal sepse ata shesin më pak të dobishme.

Mënyra e dytë - për të fillojnë të bëjnë djathë e tyre. Tani ka shumë receta që mund të jenë të përgatitur si një djathë të vërtetë vegan në shtëpi dhe abomasum hequr larg në sfond.