Lëkurë ushqim Raw


Që shembull personal unë dua të vini re se kur unë shkova në lëkurë ushqim të papërpunuara dhe gjendja e saj ka filluar të përmirësohet me kalimin e kohës.

Unë nuk do të shkoj në detajet e se si ajo ishte e lidhur me këtë gjendje, por fakti mbetet një fakt.

Gjendja e organit më të madh në trupin tim të kërkuar për të dëshiruar.

Dhe unë kam qenë pereprobuvani trajtim të ndryshëm dhe eliminimin e devijimeve që ndodhin.

Rezultati është - shërojnë eliminohen dhe vetëm simptomat, dhe pastaj, pas një kohe, çdo gjë u kthye përsëri. Pra, le të zbuloni tema më të thellë të dietë të papërpunuara ushqimore dhe të lëkurës.

Disa njerëz janë të ballafaquar me faktin se kur kalimi te ushqimit të papërpunuar në lëkurën e tyre fillon të ndryshojë dhe tmerrësisht keq.

Kjo është kryesisht në fazat fillestare dhe veçanërisht shqetësuar për këtë nuk ia vlen.

Kjo është për shkak se trupi fillon rindërtimin dhe mund të mos zbulohet vetëm probleme me sipërfaqe të trupit, por edhe konfliktet e brendshme dukshme në trup. Shumë fillojnë të papërshtatshme për të supozojmë se fillon të tregojë dëme në ushqime.

Kjo nuk është të menduarit e drejtë, që nga çdo person në një dietë të re të lindur - përkeqësimin që po ia kalon në mënyrë të sigurtë.

Edhe pse në qoftë se ju bëhet një fanatik dhe nuk ndërveprojnë me mendjet e tyre - ajo me të vërtetë mund të jetë shumë e vështirë. Kjo është e vërtetë jo vetëm ushqim, por edhe fusha të tjera të jetës.


Në kushtet e higjienës personale gjithashtu dua të them disa pika të rëndësishme. Kur ju keni zgjedhur pagatuar ushqim dietë të lëkurës do të jetë të shëndetshme, nëse nuk ndjek rregulla të thjeshta për kujdesin e saj.

Dhe gjëja e parë që mund të bëjmë për të përmirësuar gjendjen e saj - është që të heqë dorë dush gels lirë, soaps, shampoos dhe produkte të tjera të kujdesit për trupin, e mbushur raftet e supermarketeve.

Unë nuk jam duke thënë të heqë dorë plotësisht.

Ata rekomandojnë zëvendësohet nga më shumë ekologjikisht miqësore dhe të sigurt për shëndetin. A mos shkoni në një alternativë, si mustardë ose larja e balta, siç bëjnë të Syroyid famshme. Kjo është për çdo të tij.

Në përgjithësi, mjete më moderne të kujdesit të lirë të trupit shtuar rrezikshme tërë trupin - sulfate lauryl sodium sulfate dhe laureth sodium. Unë ju rekomandojmë të lexoni ato - ju patjetër nuk do të zhgenjeheni. Megjithatë, shumë varet nga higjienën personale.

Për shembull, në qoftë se ju (sorry për seks) do të ndryshojë të brendshme çdo ditë dhe të paktën një herë në çdo dy ditë për të ndryshuar rrobat në net - jo edhe do të lëkurës ushqimin e pagatuar dhe gjendja e saj është përmirësuar dukshëm.

Si rezultat, ne duhet të kuptojmë se edhe në qoftë se ne jemi disa vjet për t'u ulur në lëkurën e ushqimit të papërpunuar do të jetë më mirë, por kjo nuk është e gjitha.

Ne duhet gjithashtu të shikojmë pas higjienës dhe pastërtisë së tyre, që është shumë, shumë e rëndësishme. Dhe çfarë ju jeni përballur dhe çfarë është përvoja juaj?