Dietë ushqim Raw


Unë dhe shumë të tjerë të interesuar në pse, kur njerëzit fillojnë të lëvizin dietë ushqimore të papërpunuara - Një fenomen natyror në to.

Edhe kur unë u ndal për të marrë të ziera, të skuqura dhe filloi të hajë vetëm ushqim të jetojnë - ende, për këtë qëllim mund të mos e kuptojnë.

Vetëm praktikë filloi të japë informacione shpjeguese për sytë e mi dhe menjëherë u bë i kuptueshëm dhe teori, të cilën kam studiuar në forume dhe në libra.

Më e rëndësishmja, ai e kuptoi dhe do të donte për të përcjellë tek ju - kalimi në dietën ushqimore të papërpunuara - nuk është fenomen i tmerrshëm që pothuajse çdo gjë e lidhur me shkaqe të ndryshme të tmerrshme.

Për shembull, disa ia atribuojnë këtë me faktin se një person ha pak ose ai fillon të humbasë një larmi të madhe të pasura me vitamina, proteina ose të cilat - elementet.

Esenca e gjithë e vërteta qëndron diku tjetër.

Dhe për të shpjeguar: çfarë është thelbi - le të analizojë arsyet pse njerëzit duke fituar peshë. Gjithkush e di dhe mund të përgjigjet se kjo është për shkak të depozitat e yndyrë të tepërt. Po, ajo është. Por pse yndyrë të tepërt atje dhe debugged? Kjo është pyetja.

Dhe arsyeja është shumë e thjeshtë. Këto produkte që një person nuk mund asimilimin, tretet dhe të çojë - vetëm rozpyhuye trupit në pjesë të ndryshme të trupit. Kjo nuk ka gjithmonë të çojnë në shëndetin prosperitet. Tani, si lidhet me ata që mund të tregojë diferencën në ushqime para dhe pas?

Shih nëse trupi i dhënë pas gjithëçkaje e njeriut nuk mund të përballen me vazhdimisht të plotësoj rezervat nuk janë gjithmonë ushqime të dobishme të ziera dhe të skuqura, dhe substancave të lidhura me të - atëherë situata Syroyid është krejtësisht e kundërta.


Menuja përbëhet nga para-foodists vetëm produktet e gjalla. Dhe pse ju mund të plotësoni plotësisht stomakun tuaj dhe shumë të nopem - trupi Syroyid ende mund të mësojnë produktet e gjalla. Edhe në qoftë se - ai nuk mund të mësojnë - pastaj në mënyrë të sigurt që t'i nxjerr jashtë.

Por slagging organizëm njeri i dhënë pas gjithëçkaje që ende toksina në vazhdim - për oslablenosti e saj, nuk e di se si. Ajo mund edhe të provojë Syroyid njohur që përshkruajnë këto vëzhgime dhe praktikën në librat e tyre.

Ajo pason një të vogël në përfundimin se fillimisht u zhvendos në mbi ushqimet e papërpunuara dietë ushqim nuk mund të shkaktojë shtim në peshë.

Por papërpunuara dietë ushqim praktikuar - kjo është ajo që 99% e njerëzve janë duke kaluar. Dhe ai gjithashtu ka arsye e vet.

Në kalimin në dietën ushqimore të papërpunuara është sepse trupi nuk përdor këto përpjekje e rëndë të procesit kilogramë skuqura dhe ushqim të gatuar që erdhi para tij.

Trupi fillon të bëjë atë që është duke u përpjekur për të hequr qafe të asaj që më parë kishte grumbulluar sepse atje depozitat shtesë të ndërhyjnë me funksionimin.

Në përfundim, artikull unë dua të ju siguroj se do të dietë ushqimore të papërpunuara nuk është një dukuri e rregullt. Kur trupi juaj ndjehet se e ka humbur të gjitha të tepërta e - atëherë pesha do të fillojë të rritet në mal, dhe ju më mirë të fillojnë të mendojnë se si për të filluar humbjes së peshës prapa.