Dietë Raw ushqim dhe agjërimi do të ndihmojë të hequr qafe të ndonjë sëmundje


Kur njerëzit dëgjojnë fjalët e dietë të papërpunuara ushqimore dhe agjërimi - Për disa arsye vetëm të vijnë imazhet e fëmijëve të thatë në Afrikë dhe mendimet e tjera të ngjashme.

Jo vetëm që nuk e kuptojnë të gjithë deri në fund që është ushqim të papërpunuara, dhe madje uria për të kuptuar shumë - kjo është diçka e keqe.

Ju nuk mund as të imagjinohet se si të mirë të madhe për shëndetin tuaj mund të sjellë dietë të papërpunuara ushqimore dhe agjërimin së bashku.

Më parë në shërimin e njerëzve, ajo kishte një rol të rëndësishëm. Një disa mijëra vjet më parë ushqim pa hahet mish dhe produkte të tjera toksike të trupit ishin krejtësisht normale për njerëzit.

Ju mund të shihni veten dhe se si trupi juaj reagon ndaj të ftohtit.

Mos harroni kur keni pasur një, dhimbje ftohtë i lënduar apo grip. Kur sëmundja e ka manifestuar veten filloi zhvillimin e saj - në ditët e para ne pothuajse nuk duan të hanë.

Pse kështu? Përgjigjja është e thjeshtë - trupi hedh pothuajse të gjitha përpjekjet për të eliminuar sëmundjen. Ai kurrë nuk angazhohen në tretje të ushqimit. Një gabim i madh që shumë njerëz është se ata mendojnë se kur të sëmurë - në të kundërtën duhet të hani më shumë për të ndërtuar forcën në trup të shërohen. Kjo është e pakuptimtë dhe marrëzi.

Trupi gjatë sëmundjes, ai ju pyet për të ndaluar shumë kanë. Ata që e kanë bërë tashmë kalimin në ushqime - përsëri fillojnë të mësojnë se si të dëgjoni me trupin tuaj.


Është për të ardhur keq që shumica e njerëzve kanë ndaluar duke dëgjuar për trupin tuaj. Edhe kafshët dëgjoni me trupin tuaj. Për shembull, macet, qentë nganjëherë hash bar, ata mendojnë se ka diçka të dobishme.

Ne, si kurora e krijimit të natyrës, duke ecur në kundërshtim me të hedhura shumë e natyrës dhe dietë ushqimore të papërpunuara dhe agjërimi si një mënyrë për të shëruar veten.

Veçmas për ushqim të papërpunuara para dhe pas tranzicionit, dhe të brendshëm të mirëqenies dhe ndikimi pozitiv mund të flasim shumë. E njëjta gjë mund të thuhet për agjërim. Për shembull, shkencëtarët kanë shkruar dhe përshkroi punën në të cilën ata studiuar njerëzit që në mënyrë specifike kufizojnë veten për ushqim për të shëruar veten.

Këto vepra janë të dhënat se personi i praktikuar refuzimin për të ngrënë disa terma shëruar veten nga kanceri. Ndërsa kjo, mjekësia konvencionale ka vënë kryqin mbi të dhe mjekët thanë se ai do të jetojë jo më shumë se dy muaj. Nga rruga, për të konfirmuar deklaratën e sipër - unë ju rekomandojmë të lexoni kritikat Syroyid gjallë.

Në terma praktikë, agjërimi duhet të bëhet parafytyruar në teorinë dhe mbikëqyren nga një specialist. Edhe në qoftë se ju kaloi në një dietë ushqimore të papërpunuara dhe agjërimi shpenzojnë vetëm një herë në muaj për parandalimin - por kjo mund patjetër të përmirësuar shëndetin tuaj.