Kërpudha ushqimore të papërpunuara


Sa për ata prej nesh që e praktikojnë kërpudha ushqimore të papërpunuara është ushqim shumë interesante.

Gjithsesi, produkt në vetvete është shumë unike.

Për shembull, shumë ekspertë të njohur në toksikologji di se kërpudhat mund të jenë të rrezikshme edhe nëse ata janë të ngrënshëm.

Kjo është veçanërisht e dukshme në fëmijët që marrin helmim shpeshta nga madje edhe një sasi të vogël të ngrënshëm dhe të shijshme.

Përse? Kanë pyetje çmontimit nga pikëpamja e sens të përbashkët dhe logjikës elementare. A është i vetëdijshëm se një dietë ushqimore të papërpunuara kërpudha hequr nga dietën tuaj?

Gjëja e parë që ju mund të them - shumë kërpudha ngrënshëm, në varësi të kohës së oborrit dhe kushtet e motit mund të përmbajnë toksina.

Për shembull, përqendrimi i toksina muscarine, nëse koha është e thatë, mund të rritet në mënyrë të konsiderueshme.

Kjo çon në faktin se njerëzit shpesh helmuar. Shih për veten tuaj, çdo vit ka shumë raste ku njerëzit vijnë në spital me helmim të rëndë ajo - për këtë produkte të mrekullueshme të pyjeve.

Ata mendojnë se helmuar pangrënshëm, por kjo nuk është e vërtetë. Ne shumë natyra dikton se ata nuk kanë nevojë për të marrë. Pra, nëse ju keni menduar deri për të bërë për një menu të mirë dhe të shëndetshme Syroyid - rekomandoj një mendojnë të mirë për këtë lloj produkti.

Për më tepër, duke praktikuar më shumë kërpudha të papërpunuara ushqimore duhet të konsiderohet si ekzotike si goodies të tjera dhe kështu mungon.


Dhe çdo person i arsyeshëm duhet të jetë duke menduar për të. Këtu janë disa fakte për cilindo që kujdeset për ushqimin e tyre.

Shpesh, muskarinik, ajo nuk është toksina vetëm në kërpudha. Nuk janë shumë interesante: bufotein dhe muskarydyn mrekullueshme. Për shkak se shumë fëmijë janë të hahet "ngrënshëm" duroi vuajtje të tmerrshme lidhur me një helmim të tmerrshme.

Dhe disa prej tyre nuk ka mbijetuar ... sepse ata që kanë kaluar tashmë në ushqime - duhet të zgjedhin jo vetëm për shkak të para apo jo, por edhe gërmoj më thellë në favor të tyre dhe përbërjen. Vini re se Vedas referohen ky ushqim shumë i kujdesshëm dhe për të gjetur atë ushqim i ndërlikuar.

Kjo është për shkak të faktit se edhe ushqyesve në përqëndrime të larta mund të mblidhen dhe të kthehet në të njëjtat toksina tashmë helmuese. Për më tepër, duke praktikuar kërpudha Sensible ushqim të papërpunuara duhet patjetër të fshihet nga lista juaj - për ekologji moderne.

Sidomos angazhohen mbledhjen brenda edhe një qytet të vogël - ju mund të merrni shumë më tepër toksinave nga emetimet industriale dhe shtëpiake. A ja vlen të rrezikut në qoftë se ne e dimë se si ata mund të fitojnë një shumë të substancave?

Në përputhje me rrethanat - praktikuar Mushrooms ushqim të papërpunuara në dietën tuaj për të le një profesion mjaft të rrezikshme.

Megjithatë, nëse ju hani gjatë gjithë jetës së tij dhe ata si ju - është me siguri ju. Well, dhuratë e mia për ju - një film në lidhje me një mrekulli - një qen: