Dëm apo përfitim të forta patate të skuqura nuk është provuar


Për qasje temën e çfarë dëm apo përfitim patate të skuqura - Se unë dua të theksoj është vetëm se, tani gjithnjë e më shumë njerëz, veçanërisht të rinj, "ulen" mbi këtë produkt.

Sigurisht, promovimi i tyre si ushqyese, e shijshme, lehtësisht të tretshëm, etj

Dhe kur ju shikoni një person me një shije uplitaye pirg të madh të patate të skuqura, duke menduar se kjo është e dobishme - ajo është thjesht patetike.

Një keqardhje sepse në qoftë se ju merrni procesin e prodhimit - ne shohim se prodhimi është për shkak të faktit se prerë, posaçërisht, patate të skuqura në vaj.

Natyrisht, pjekje në ato procese që janë tani - transizomeriv çon në formimin e acideve yndyrore.

Prandaj, është e nevojshme për të shqyrtuar më nga afër këto procese, dhe për të cilat ajo çon në të ardhmen.

Çfarë dëm apo përfitim patate të skuqura në praktikë?

Për ata që nuk e dinë kimi shumë organike dhe detajet nuk do të shkojnë. Më lejoni të them vetëm një gjë. Tashmë kryer në mënyrë të përsëritur hulumtim mbi efektet e këtyre acideve në trupin tonë.

Rezultati: Përkeqësimi i funksionit seksual në meshkuj dhe kualitetin e farërave të prodhuara që në mënyrë unike ndikojnë konceptim të plotë të fëmijëve. Plus një ndikim negativ mbi gratë është: rrit mundësinë e gjetjes së kancerit të gjirit dhe lindjen e fëmijëve të dobëta.

Për shtatzënë dhe vetëm i dha lindjes - prodhimit të dobët të qumështit.


Një i ri, pothuajse pa e ditur asgjë në lidhje me atë që është dëm apo përfitim patate të skuqura, dhe jo fare duke menduar për shëndetin tuaj - konsumojnë gjithë paketat e tyre.

Dhe që domosdo dhe mjaft e fekonduar këtë produkteve në dukje të padëmshme - është msg. Nga rruga, jo shumë për të pikturuar në këtë artikull - ju mund të lexoni individualisht artikullin "MSG është e keqe."

Për ata që seriozisht dëshiron të gjeni për veten tuaj dhe të shohim temën "dëm apo përfitim patate të skuqura" thonë në vijim. Me përdorimin sistematik si patate të skuqura dhe krisur prodhimit - patjetër të reduktuar imunitetin dhe të fillojnë të zhvillojnë kardio - sëmundje vaskulare.

Dhe në qoftë se në fillim ajo nuk është e dukshme, veçanërisht në një trup të ri - pastaj përfundimisht, me kalimin e viteve, ajo do të vijë në sipërfaqe. Plus, ju vetëm duhet të dini se nuk është shtuar Acrylamide, e cila është një ruajtës i fortë.

Nëse keni studiuar paketimin - ajo kishte për të vini re se jeta shelfin e këtyre produkteve është mjaft i madh. Një raft jeta më e madhe - më ndonjë produkt i ngopur me preservatives dëmshme.

Në çdo rast, të dy ushqim të dëmshme dhe të dobishme nuk mund të jetë, kështu që të marrë parasysh faktin se përbërja e produkteve ju mund të gjeni fosfat natriumi.

Kjo substancë, e cila në një shumë të caktuar në trup ngadalëson rritjen dhe formimin e kockave në adoleshentët dhe fëmijët, dhe është një nga shkaqet e osteoporozës.

Kjo është arsyeja pse fëmijët e të rinjtë nuk duhet të përdorin këtë ushqime të shijshme dhe crunchy.

Por, nuk kujdesen aq shumë, kështu Ka është gjithashtu lajm i mirë. Në anën e mirë është fakti se ju nuk jeni duke ndjekur ndalon duke e bërë "i freskët" në shtëpi.

Ti e di saktësisht se çfarë ajo është e gjitha gati dhe se atje është e bashkangjitur. Nëse ju bëni çdo gjë të saktë - ju nuk do të vë në dukje trupin tuaj një numër të madh të shtesave, e cila përshkuar tërë produktet crispy në paketa.

Tani, duke e ditur se ka dëm apo përfitim patate të skuqura në qoftë se ju gatuaj ato në shtëpi, ju do të shpresojmë të jetë në gjendje të frenojnë veten nga blerja e tyre. Nëse doni shumë dhe - për të bërë vetë.

Ndoshta edhe ju mund të ndajnë disa vërejtje?