Pronat e dobishme selino


Sot, ne fillojmë të flasim për pronat e dobishme e selino cila diskutuar shumë dashnore.

Dhe kjo është kryesisht për shkak të faktit se kjo perime nuk konsumohet vetëm në mënyrë që të bëjë atë salads, apo të shtuar në atë që - enët.

Sigurisht, pa këtë kudo, por edhe ajo është përdorur për humbje peshe. Gjithashtu, pronat shumë të mirë mund të duam dhe të nxjerrë nga lëng bimore.

Por për të gjithë në kokën tuaj nuk ndërhyn, ne përpiqemi për të strukturuar dhe të shkruani të gjitha informatat që për të gjitha këto tema të zgjedhura artikuj, përveç kur kjo do të jetë një minimum prej 5. Prandaj të mos e merrni për të parë, por le të flasim për ...

Pronat e dobishme selino


Jo të gjithë e di se kur ju hani këtë fabrikë - ajo fitilin trupin tonë. Kjo është në të njëjtën kohë e mirë dhe jo aq. Pra, nëse ju hani atë në mot të ngrohtë të verës - kjo është padyshim e mirë, pasi kjo do të bilancit temperaturën pak më të lartë.

Në mot të dimrit, megjithatë, rekomandohet fuqimisht jo për të marrë të përfshirë selino, si një trup, dhe kështu kanë një tendencë për të ngrirjes. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që ju keni për të krejtësisht braktisin përdorimin. Hani, natyrisht, vetëm mund të admirojnë fort.

Në mot të dimrit, sasia e konsumit të këtij perimeve duhet të jetë jo më shumë se 150 gram në ditë.

Gjithashtu, kjo perime është e rekomanduar për të ngrënë ato me natyrë të dendur të kushtetutës. Por ai që prej natyrës hollë - rekomandohet për të kufizuar konsumin e perimeve në dietë.

Kjo është vetëm në mënyrë që të mos prishin balancën e energjive të brendshme të trupit tuaj. Në qoftë se ju ndiqni këto rregulla të thjeshta - kjo bimë është asimiluar me lehtësi nga sistemin tonë të tretjes dhe për të përmirësuar në mënyrë të qartë njëjtin funksion tretjes.

Tani, le të disa fjalë për ushqim. Mjaft e dobishme për ne si rrënjë dhe rrjedhin me gjethe. Në - i pari në rrënjët dhe gjethet përmbajnë një fije vlera e të cilave arrin në vetëm mbi 1% në krye të impiantit dhe rreth 4% në rrënjët.

Ajo është - nëse kjo fije bimë është një funksion i spastrimit mëlçisë tonë dhe zorrët për. Kështu, ajo madje mund të jenë të thata në dimër dhe rozmochyvshy para në ujë, shtoni një shumëllojshmëri të pjatave dhe salads janë të njëjta.

Gjithashtu, 100 gram këtij perimeve është rreth 1-1,5% hirit. Për të qenë i qartë, të gjithë në trup është i hirit. Kështu, në qoftë se personi mesatar peshon rreth 70 £ - sasia e hirit në trupin e tij mund të arrijë deri në 3 kg.

Këto 3 £ janë kripëra minerale të ndryshme dhe komponimet e tjera. Pra, perime hirit - krejt normale, dhe, për më tepër, një zhvillim pozitiv.

Dhe ata nuk e le ti duarbosh, të ju jap mjaft interesante dhe e shijshme recetë sallatë.

Sallatë, edhe pse shumë e thjeshtë për t'u përgatitur, por kjo nuk do të thotë se ajo nuk do të jetë e shijshme dhe ushqyese. Disa fjalë për të thënë për salads - kjo perime shkon mirë me mollë. Pra, nëse ju doni të papritur veten ose të dashurit tuaj një sallatë të pazakontë.

Për ta bërë këtë, të prerë në pjesë të barabarta e mollës dhe selino, shtoni erëza tuaj të preferuar dhe salcë kosi. Shije e tillë e pazakontë që ju vetëm të jetë i befasuar.

Si rezultat, siç e përmenda më sipër, pronat e dobishme e selino manifeston në fusha të ndryshme. Jo vetëm në dietë.

Pra, shikuar nga për njoftime të reja për shkak se ne kemi patjetër do të konsiderojnë në detaje kjo perime.